Φήμη: Το Νέο Assassin’s Creed Λέγεται Origins

Smiley face

Από ότι φαίνεται, ο επόμενος τίτλος της σειράς Assassin’s Creed θα λέγεται “Origins” σύμφωνα με πηγές που έχουν πρόσβαση στη Ubisoft. Αυτό σε αντίθεση με παλαιότερες φήμες που θέλουν τον επόμενο τίτλο να λέγετε “Empire”. Παρόλο που οι φήμες διαφέρουν ως προς το όνομα και οι δύο συμφωνούν ότι το επόμενο Assassin’s Creed θα λαμβάνει χώρα στην αρχαία Αίγυπτο και ότι θα είναι διαθέσιμο αργότερα αυτόν τον χρόνο, πιθανότατα τον Οκτώβριο η τον Νοέμβριο όπως και όλοι οι προηγούμενοι τίτλοι της σειράς.

Σύμφωνα με την πηγή του WWG, το Origins δεν θα λαμβάνει χώρα μόνο στην Αίγυπτο αλλά και σε άλλες διάφορες περιοχές και θα εκτείνεται μέχρι και την Ελλάδα. Οι παίκτες θα μπορούν να διασχίσουν την Μεσόγειο Θάλασσα και να λάβουν μέρος σε ναυμαχίες χρησιμοποιώντας το naval combat system προηγούμενον τίτλων όπως το Black Flag και το Rogue. Η πηγή επίσης αναφέρει πιθανό μελλοντικό teaser trailer καθώς και άλματα χρόνου σε άλλες περιοχές όπως η Γαλλία του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, μοντέρνες εγκαταστάσεις των βιομηχανιών Abstergo και μια περιοχή στην Ασία χωρίς να αναφέρει σε ποια χρονική περίοδο βρίσκεται.

Οι ίδιες φήμες λένε ότι το Origins θα έχει ένα πιο “open-ended” progression system, σαν αυτό του The Witcher 3: Wild Hunt. To progression του χαρακτήρα δεν θα είναι απαραίτητα συνδεδεμένο με το κύριο story. Θα δοθεί περισσότερη έμφαση στην εξερεύνηση και λέγεται ότι θα είναι το μεγαλύτερο Assassin’s Creed μέχρι τώρα.

Οι προαναφερθέντες φήμες είναι πολύ πιθανόν να είναι σωστές, καθώς βγάζουν νόημα.Όλα όσα αναφέραμε είναι επιθυμίες και προτάσεις που έχουν δοθεί στη Ubisoft εδώ και πολύ καιρό, όπως η δυνατότητα να επισκεφθούμε και άλλες ιστορικές περιόδους και όχι μόνο μόνο μια βασική. Επίσης, με την ικανότητα ταξιδιού στη Μεσόγειο και την επιστροφή του naval system ξαναέρχεται στο προσκήνιο ένα πολύ αγαπημένο, από τους παίκτες, σύστημα των προηγούμενων τίτλων.

Εδώ θα δείτε νέα εικόνα gameplay για το ερχόμενο Assassin’s Creed: Origins.

Origins

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts