Νέο Battlefront για το 2017

Smiley face

Η EA games ανακοίνωσε ότι είναι αποφασισμένη να παραδώσει ένα sequel για το STAR WARS Battlefront το οποίο θα είναι διαθέσιμο μέσα στο 2017.

Πέρσι η EA είχε είδει αναφέρει ότι επιθυμεί να φτιάξει πολλά sequels στο Battlefront και από ότι φαίνεται ένα από αυτά θα έρθει το 2017 σύμφωνα με τον Chief Financial Officer της EA, Blake Jorgensen ο οποίος επισημοποίησε τα λεγόμενα της εταιρίας. Για να δημιουργήσει μεγαλύτερο hype, η EA ανέφερε ότι το επόμενο Battlefront θα περιέχει “μεγαλύτερους και καλύτερους κόσμους”. Επίσης ανέφερε ότι το επόμενο Battlefront θα είναι πιο πολυτελές από την έκδοση του 2015 και ότι θα περιέχει content από τις καινούργιες ταινίες.

SWBN2

Ο Blake δεν ανέφερε ποιες ταινίες θα περιέχει συγκεκριμένα το επόμενο Battlefront, αλλά μπορούμε να υποθέσουμε ότι το The Force Awakens έχει πολλές πιθανότητες να είναι μέρος του παιχνιδιού. Ειδικά αν σκεφτούμε ότι το Battlefront του 2015 έχει DLC από το Battle of Jakku και με την ερχόμενη ταινία Rogue One είναι πολύ πιθανό να δούμε και από εκεί περιεχόμενο για το νέο Battlefront.

Η πιο ενδιαφέρουσα ανακοίνωση ήταν αυτή του Jorgensen, ο οποίος ανέφερε ότι η EA σχεδιάζει να παρουσιάζει ένα Star Wars game κάθε χρόνο για τα επόμενα τρία με τέσσερα χρόνια. Οπότε μπορούμε να υποθέσουμε ότι η σειρά Battlefront Θα φτάσει στη χρυσή εποχή της αν με αυτά που ανέφερε ο Jorgensen υπονοεί ότι θα βλέπουμε ένα Battlefront κάθε χρόνο.

SWBN3

Βέβαια αυτό θα μπορούσε να είναι λάθος καθώς και η Visceral Games και η Respawn Entertainment ετοιμάζουν Star Wars τίτλους για τα ερχόμενα χρόνια. Οπότε ίσως να μην δούμε το Battlefront να γίνεται ένα ετήσιο game αλλά να βλέπουμε κάθε χρόνο έναν Star Wars τίτλο από διάφορες εταιρίες.

Παρόλα αυτά δεν αποτελεί έκπληξη η ανακοίνωση του νέου Battlefront από την EA, γιατί εκτός από την αναφορά που είχανε κάνει το 2015 ότι θέλουν να κάνουν sequels για το Battlefront το παιχνίδι πούλησε περισσότερα από 14 εκατομμύρια κομμάτια οπότε δεν είναι καθόλου παράξενη αυτή η πορεία που παίρνει η σειρά.

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts