Νέο “Be The Dog” mod για το Fallout 4

Smiley face

Το νέο “Be The Dog” mod για το Fallout 4 δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να μετατρέψουν τους κύριους χαρακτήρες του παιχνιδιού σε … σκυλιά (???) Σίγουρα το μυαλό σας πρώτα πηγαίνει στον πιστό σύντροφο “Dogmeat”, αλλά το mod επιτρέπει να χειρίζεστε όλα τα σκυλιά μέσα στο παιχνίδι (Καλά ακούσατε και θα μπορείτε να παίξετε είτε ως “Dogmeat”, Raider dog ή feral vicious dog και να επιτίθεστε σε οτιδήποτε έμβιο ον υπάρχει στο game). Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικά screenshots από το mod :

Ακόμη θα μπορείτε να έχετε ένα Pip – Boy προσαρμοσμένο στα κυβικά του σκύλου. Πάντως, το πιο περίεργο στην όλη ιστορία είναι το γεγονός ότι αντί ο σκύλος να έχει ένα φυσιολογικό γάβγισμα, εντούτοις ακούγεται μία προφορά από την Ανατολική Ακτή (Θυμίζει παραμύθι της Disney με πολλούς σκυλίσιους φίλους). Λέτε να φταίει η ραδιενέργεια ?? Επίσης, όντας σκύλος δεν θα έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε καθόλου πυρομαχικά παρά μόνο τέσσερα είδη επιθέσεων :

  • Basic bite
  • Basic bite 2
  • Bash/Power attack (δάγκωμα ενώ πηδάτε αλλά είστε στάσιμοι)
  • Bash/Power attack (δάγκωμα ενώ τρέχετε και πηδάτε μπροστά)

Να σημειωθεί ότι το Pip – Boy δεν λειτουργεί σε πρώτο πρόσωπο (Δεν θα ήταν και τόσο αστείο όσο είναι στην πραγματικότητα οπότε δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα). Σε αυτό το σημείο σας παραθέτουμε και ένα βίντεο με … σκυλίσιες περιπέτειες:

Ευτυχώς που υπάρχουν και τέτοια mods σε πολλά games  με σκοπό οι χρήστες να περνάνε καλά πέρα από το κλασσικό main story του παιχνιδιού. Περισσότερες πληροφορίες για το “Be The Dog” mod μπορείτε να βρείτε εδώ.

Μείνετε συντονισμένοι με το GameHorizon.gr για όλα τα νέα του Gaming, Anime, Gaming Gear αλλά και PnP.

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts