Νέο CS World Record

Smiley face

Τι γίνεται τώρα τελευταία με τα CS records(?)!

Κάποιος κατάφερε και έσπασε το CS World Record! Πάλι!

Ο Jesper “Zven” Sveningssen είναι ο τρίτος παίκτης που σπάει το ρεκόρ σ’ αυτό το split (μόνο), με 946 CS στο παιχνίδι της Παρασκευής εναντίων των Origen. Ξεπέρασε, έτσι, το ρεκόρ του Martin “Rekkles” Larsson, που ήταν στα 858 CS με Ezreal ενάντια στους Origen (πάλι!) τον Ιούνιο. Εκείνο το παιχνίδι κράτησε 80min και 28sec, σε αντίθεση με αυτό που διήρκησε λίγο λιγότερο, 67min και 47sec.

Ο Rekkles και ο Fabian “Febiven” Diepstraten έσπασαν και οι δύο το ρεκόρ στο ίδιο παιχνίδι ενάντια στους Origen. Το προηγούμενο ρεκόρ είχε ο Nuclear με 805 CS σε 66min και 46sec, ενάντια στους Kongdoo Monster.

Ο Zven τελείωσε με 2/1/1 KDA με Sivir. Παρόλο που οι G2 έχασαν το παιχνίδι, αξίζει να σημειωθεί πως έκαναν πάρα πολύ καλή άμυνα ξανά και ξανά και με empowered Baron minions και κατάφεραν να κρατήσουν τους αντιπάλους τους μακριά από το Nexus. Το παιχνίδι έληξε καθώς 4 άτομα από τους Origen έκαναν push στο bot lane και ο SoaZ κατάφερε και πέρασε από το top κάνοντας backdoor, βγάζοντας, έτσι, τους G2 από την μιζέρια τους.

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts