Νέο Eternal Darkness στο Nintendo Switch;

Smiley face

Η Nintendo ανανέωσε τα δικαιώματα από το Eternal Darkness και συγκεκριμένα όπως αναφέρουν οι πηγές αυτό έγινε στις 20 Δεκεμβρίου!

Το Eternal Darkness ήταν ένα καθαρό psychological survival horror που κυκλοφόρησε αποκλειστικά  για το Gamecube και θεωρείται από πολλούς ένα αριστούργημα τρόμου, καθώς ήταν ο πρώτος τίτλος που χρησιμοποιούσε το Sanity Meter.

Eternal Darkness

Το Sanity Meter έχει την μορφή μιας “μπάρας”, κατά την οποία ο χαρακτήρας τρελαινόταν και εκεί είναι που άρχιζε όλο το καλό! Μπορεί να συναντούσατε από στιγμές που ο χαρακτήρας σας έβλεπε αίμα να στάζει από τους τοίχους χωρίς λόγο και ψεύτικοι εχθροί να εμφανίζονται στην οθόνη, μέχρι και πως φαινομενικά κλείνει η τηλεόρασή σας, πως σβήνεται το save file σας κλπ!

Eternal Darkness

Επίσης, κάτι που κάνει το Eternal Darkness ξεχωριστό ήταν το γεγονός πως χρησιμοποιούσε με άκρως εντυπωσιακό τρόπο την Cthulhu ατμόσφαιρα, κάνοντας το έναν από τους λίγους τίτλους που το έχουν καταφέρει αποτελεσματικά!

Eternal Darkness

Σύμφωνα λοιπόν με αυτό, δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν: πρώτον, η Nintendo ετοιμάζει ένα remake του Eternal Darkness, ή δεύτερον απλά θα προστεθεί και εκείνο στην Virtual Console του Nintendo Switch, όπως θα συμβεί και με άλλους τίτλους του Gamecube (Mario Sunshine, Luigi’s Mansion, Smash Bros Melee κλπ).

Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση ο συγκεκριμένος τίτλος παραμένει ένα διαμάντι και είναι must play για όλους τους Horror Fans και μη!

Υπομονή άλλες 2 εβδομάδες λοιπόν, μέχρι να μάθουμε περισσότερα για το Nintendo Switch!

Καλά Χριστούγεννα και Keep Playing Nintendo!

 

 

Μπορείτε Παρακάτω να δείτε το Trailer του Eternal Darkness όπως και όλα τα creepy sanity effects του τίτλου!

 

 

 

 

[Πηγή]

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts