Νέο Mod νέο look για τον Nick Valentine

Smiley face

Ένας fan του Fallout 4 έφτιαξε ολοκαίνουργιο Mod που δίνει στον Nick Valentine μια φρέσκια εικόνα που σίγουρα θα εκτιμήσει πολύ. Χάρης σε αυτόν τον fan του Fallout 4 και έναν NexusMods user ονόματι Caturrday, ένας από τους πιο αγαπητούς synths του game πλέον μοιάζει λιγότερο με Generation 2 Synth και περισσότερο σαν κανονικός άνθρωπος.

Nick2

Φυσικά δεν τον έφτιαξαν τελείως διαφορετικό. Όπως βλέπετε το παραδοσιακό παλτό του και το τέλειο καπέλο του έμειναν τα ίδια όπως και τα κίτρινα μάτια του. Επίσης ο εσωτερικός σκελετός του δεν φαίνεται πια και το πλαστικό χαλασμένο δέρμα του έχει πάρει μια πιο ανθρώπινη όψη. Παρόλα αυτά τα νέα upgrades που προσφέρει το mod, o χαρακτήρας του Nick είναι ο ίδιος.

Nick3

Μόλις οι παίκτες κατεβάσουν το mod, το σώμα το Nick θα αντικατασταθεί με ένα σώμα της Generation 3 των synths και, όπως ο σκελετός, δεν θα φαίνονται ούτε τα μικρά γρανάζια μέσα του. Επίσης στους παίκτες θα δίνεται η δυνατότητα να αλλάξουν τα μάτια του με ανθρώπινα μάτια.

Η μορφή του Nick Valentine που σχεδίασε ο Caturrday τον κάνει πολύ καλοφτιαγμένο και ωραίο αλλά αφαιρεί αυτό που κάνει κάθε χαρακτήρα του Fallout 4 μοναδικό.

Nick4

Το κακό είναι ότι μόνο οι χρήστες του PC θα μπορούν να απολαύσουν αυτό το Mod όπως και κάθε Mod που έχει λάβει το Fallout 4 καθώς δεν δίνεται η δυνατότητα στους χρήστες του PS4 και του Xbox One να μοντάρουν τον κόσμο και τους χαρακτήρες του παιχνιδιού. Παρόλα αυτά ο παραγωγός του τίτλου, Todd Howard, ανακοίνωσε ότι η Bethesda θα παρουσιάσει ένα Creation Kit που θα επιτρέψει στους console users να μοντάρουν το παιχνίδι.

Μείνετε συντονισμένοι με το GameHorizon για όλα τα νέα του Gaming, Anime, Gaming Gear αλλά και PnP.

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts