Νέο mode στο One Piece: Burning Blood, Pirate Flag

Smiley face

Την ύπαρξη ενός νέου mode στο παιχνίδι One Piece: Burning Blood πληροφορηθήκαμε από σχετικό βίντεο που αναρτήθηκε στο κανάλι της Bandai Namco Entertainment στο YouTube. Το νέο mode θα λέγεται Pirate Flag και ο σκοπός θα είναι ο παίκτης να κατακτήσει διάφορα νησιά νικώντας τον αρχηγό του νησιού κάθε φορά. Πέρα από το Pirate Flag battle mode, πληροφορούμαστε και για άλλα online modes, όπως και για τους μαχητές που θα παραλάβουν αυτοί που θα προ-αγοράσουν το παιχνίδι. Μπορείτε να δείτε το βίντεο παρακάτω: 

Οι επιβεβαιωμένοι χαρακτήρες του παιχνιδιού είναι οι: Luffy, Doflamingo, Fujitora, Law, Kuma, Brook, Chopper, X. Drake, Enel, Crocodile, Ace, Sabo, Kuzan, Smoker, Captain Kid, Zoro, Sanji, Usopp, Franky, Boa Hancock, Nico Robin, Nami, Perona, Akainu, Kizaru, Aokiji, Whitebeard, Marco, Jozu, Jimbei, Luffy (πριν το timeskip), Sengoku, Shanks, Koala, Marshall D. Teach, Jesus Burgess, Bon Clay, Ivankov, Buggy, και Gekko Moriah.

Η Collector’s Edition στην Αμερική θα περιέχει: δύο φιγούρες ( Whitebeard και του τάφου του) και ένα artbook. Θα είναι διαθέσιμο μόνο για την PS4 έκδοση του παιχνιδιού. Στην Ευρώπη θα υπάρξει και η Marineford έκδοση της Collector’s Edition, που θα περιέχει ότι και η Αμερικάνικη, με τη διαφορά ότι θα είναι διαθέσιμη και σε έκδοση για Xbox One.

Πηγή: AnimeNewsNetwork

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts