Νέο ρεκόρ για το Anime Expo

Smiley face

Η Society for the Promotion of Japanese Animation (SPJA) ανακοίνωσε χθες, πως στο φετινό Anime Expo παρευρέθηκαν πάνω από 100.000 επισκέπτες, αύξηση περίπου 10% σε σχέση με το περσινό γεγονός (περίπου 90.000). Το φετινό νούμερο επισκεπτών θέτει νέο προσωπικό ρεκόρ για το πλήθος των ανθρώπων που παρουσιάστηκαν στο γεγονός.

anime expo

Το Anime Expo γιόρτασε τα 25 του χρόνια, με το φετινό γεγονός, το οποίο έλαβε χώρα στο Los Angeles Convention Center, ξεκίνησε την πρώτη μέρα του Ιουλίου και τελείωσε στις 4.

anime expo

Οι emcees/παρουσιαστές Tony Oliver και Courtney Kraft είχαν ανακοινώσει, κατά την διάρκεια της τελετής λήξης, την Δευτέρα, ότι το επόμενο Anime Expo θα διεξαχθεί στο Los Angeles Convention Center από 1 έως 4 Ιουλίου του 2017. Επιπλέον, το convention θα αποκτήσει επίσημα και μία βραδιά preview, μία μέρα πριν, στις 30 Ιουνίου. Τον επόμενο χρόνο, το convention θα φιλοξενήσει τις Akira Himekawa, ένα δίδυμο δημιουργών manga, γνωστές για τις μεταφορές manga της σειράς παιχνιδιών της Nintendo, The Legend of Zelda.

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts