Νέο trailer για το Deus Ex Mankind Divided

Smiley face

Πρόσφατα δόθηκε στην δημοσιότητα ένα εξάλεπτο trailer στο οποίο το γνωστό μας cyborg, ο Adam Jensen μας εξηγεί με όλες τις λεπτομέρειες το τι θα δούμε στο Deus Ex Mankind Divided .

Ο Adam λοιπόν καλείται να αποκαλύψει μια συνωμοσία που έχει στηθεί κατά της κοινωνίας. Οι πολίτες βασανίζονται και σκοτώνονται από cyborgs τα οποία έχουν σταλθεί από διεφθαρμένους ηγέτες τους οποίους ο χαρακτήρας μας θα προσπαθήσει να εξοντώσει.

Εκτός των πληροφοριών που έχουμε για την πλοκή του παιχνιδιού, πλέον γνωρίζουμε τα περιεχόμενα της συλλεκτικής έκδοσης. Το χαρακτηριστικό της είναι η 22 εκατοστών φιγούρα του πρωταγωνιστή του παιχνιδιού η οποία έρχεται σε μια επιχρυσωμένη βάση. Επιπλέον περιέχονται ένα steelbook για το retail κι ένα artbook 48 σελίδων με εικαστικό του παιχνιδιού. Τέλος όλα αυτά κλείνονται από το συλλεκτικό κουτί. Εκτός του φυσικού υπάρχει κι επιπλέον ψηφιακό περιεχόμενο με extra mission και skins κτλ.

deus_ex_collectors_edition_gamehorizon

Η τιμή της συλλεκτικής έκδοσης ανέρχεται στα 139.99€.

Για όσους δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά την παραπάνω έκδοση διατίθεται και Special Day-one Edition στα 89.99€ η οποία έχει επιπλέον ψηφιακό περιεχόμενο και το Season Pass.

Το Deus Ex Mankind Divided κυκλοφορεί στις 23 Αυγούστου για PC, Playstation 4 και Xbox One.

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts