Νέο trailer για το Mafia III καθ’ οδόν

Smiley face

Ένα νέο story trailer επρόκειτο να κυκλοφορήσει από ώρα σε ώρα (συγκεκριμένα γύρω στις 8 το πρωί)για το νέο Mafia III, ένα παιχνίδι γυρισμένο σε background της δεκαετίας του ’60. Η ανακοίνωση προήλθε από την εταιρία 2K Games και το βίντεο θα έχει τίτλο “One Way Road”. Να επισημανθεί ότι το άρθρο θα ενημερωθεί άμεσα μετά την κυκλοφορία του επίσημου trailer. Ούτε η 2Κ Games ούτε η εταιρία παραγωγής Hangar 13 μοιράστηκαν δημοσίως πληροφορίες σχετικά με το Mafia III από τη στιγμή που ανακοινώθηκε στο Gamescom τον περασμένο Αύγουστο. Γι’ αυτό το λόγο, οι fans ανυπομονούν όλο και περισσότερο την κυκλοφορία του νέου trailer. Σε προηγούμενο άρθρο του GameHorizon παρουσιάστηκε ένα gameplay video για το  νέο Mafia III που έχετε τη δυνατότητα να το παρακολουθήσετε.

Λίγα λόγια για την καινούργια πλοκή που θα εκτυλιχτεί …

Στο ολοκαίνουργιο Mafia III ο χρήστης θα παίζει τον χαρακτήρα Lincoln Clay, έναν μιγά που πέρασε τα παιδικά του χρόνια σε ένα ορφανοτροφείο και αργότερα πολέμησε στον πόλεμο του Βιετνάμ προτού γυρίσει πίσω στην Νέα Ορλεάνη. Το παιχνίδι δίνει μεγάλη έμφαση στην απεικόνιση του ρατσισμού και των προκαταλήψεων εναντίων των μαύρων στην νότια πλευρά το 1968, την χρονιά που λαμβάνει χώρα η πλοκή του παιχνιδιού. Για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, η εταιρία παραγωγής Hangar 13 αναφέρει ότι το παιχνίδι δεν σκοπεύει να διεγείρει αρνητικά το όλο θέμα γύρω από τον ρατσισμό (Είναι που είναι σε έξαρση στις μέρες μας και είναι αρκετά λεπτεπίλεπτο). Παρακάτω παρουσιάζεται ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε πέρσι τον Αύγουστο παρουσιάζοντας ένα in – game κομμάτι για το PS4 (μαζί με μουσική υπόκρουση House of the Rising Sun !!! ).

Το Mafia III θα κυκλοφορήσει για PS4, Xbox One και PC σε μία ημερομηνία μετά τον Απρίλιο του 2016, η οποία δεν έχει οριστεί επίσημα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και ένα δείγμα από concept art του παιχνιδιού.

mafiaIII

Mafia III

Mafia III

Mafia III

 

 

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts