Νέο trailer για το One Piece: Burning Blood

Smiley face

Και ναι, κυκλοφόρησε ακόμη ένα νέο trailer για το επερχόμενο παιχνίδι One Piece: Burning Blood, μιας και τόσα που έχουν βγάλει δεν ήταν αρκετά! Σε αυτό το trailer του νέου παιχνιδιού One Piece, η Bandai Namco Entertainment μας δείχνει το νέο σύστημα 3 εναντίον 3 με εναλλαγή χαρακτήρων κατά τη διάρκεια της μάχης και κάποια καινούρια modes που θα προστεθούν.

Στις μάχες έρχονται να προστεθούν οι Unity Assist και Unity Chain επιθέσεις. Τα Unity Assist χρησιμεύουν στο να “σπάει” ο παίκτης τα combo του αντιπάλου, ενώ με τα Unity Chain ο χαρακτήρας καλεί τους συμμάχους του να τον βοηθήσουν και έτσι ο παίκτης εκτελεί τα δικά του, πανίσχυρα combo. Τα mode αποτελούνται από τα Free Mode, όπου πρόκειται για ένα free battle όπου ο καθένας θέτει τους δικούς του κανόνες, όπως και το Online Mode. Τελειώνουμε με τα Paramount War mode, όπου πρόκειται για τη μάχη στο Marineford από διαφορετική οπτική γωνία και WANTED Versus mode, στα οποία ο παίκτης μαζεύει λεφτά καθώς εκτελεί διάφορες αποστολές. 

Τέλος, πέρα από τους μαχητές, στο νέο παιχνίδι One Piece: Burning Blood θα υπάρχουν ακόμη 60 χαρακτήρες οι οποίοι, με τις ικανότητές τους, βοηθάνε τον χαρακτήρα (support skills).

Το One Piece: Burning Blood αναμένεται να κυκλοφορήσει για PlayStation 4, Xbox One,  PS Vita στη Βόρειο Αμερική στις 31 Μαΐου, ενώ στην Ευρώπη στις 3 Ιουνίου. Επίσης τον Ιούνιο θα είναι έτοιμη και η έκδοση του παιχνιδιού για PC.

Update: Βγήκαν τρία καινούρια trailer, τα οποία μας δείχνουν κάποιες από τις κινήσεις των Monster Trio (Luffy, Sanji, Zoro). Μπορείτε να δείτε τα trailer παρακάτω.

Πηγή: Crunchyroll

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts