Νέο Trailer και Gameplay για το For Honor E3 2016

Smiley face

Το For Honor είναι ένα Medieval rpg στο οποίο ξεκίνησε ένας μεγάλος πόλεμος για λόγο που κανένας δεν θυμάται μετά πολλά χρόνια πριν. Υπάρχουν τρεις διαφορετικοί λαοί στο παιχνίδι που ακούν στα ονόματα The Raiders, The Kensei και The Wardens ή αλλιώς Knights.

Πιο αναλυτικά οι τρεις φυλές παλεύουν για ξεχωριστούς λόγους και αιτίες αλλά ταυτόχρονα και για τους ίδιους.

The Raiders
Πολεμώντας με βαριά δίχειρα τσεκούρια, οι Raiders ξεχύνονται στην μάχη. Καλυμμένοι με  πολλά τατουάζ και σουβενίρ από προηγούμενες μάχες, αυτοί οι τρομακτικοί στρατιώτες ενσωματώνουν τα ιδεώδη χαρακτηρίστηκα ενός πραγματικού Viking πολεμιστή, όπως γενναιότητα, ακεραιότητα και πάθος. Ξέρουν η στιγμή του θανάτου τους έχει επιλεχθεί και γι’ αυτό δεν φοβούνται τον θάνατο.

The Kensei
Οι Kensei ενθαρρύνονται να γίνουν άξιοι να είναι ενσαρκώσεις του Bushidō, τον σαμουράι “way of the warrior”.  Άρχοντες των Martial Arts, έτοιμοι να πεθάνουν για τον αυτοκράτορά τους ακόμα και τον διπλανό σύμμαχό τους, οι Kensei πολεμούν με το Nodachi. Αυτό το θανατηφόρο ξίφος, έχει μέγεθος ελαφρά μεγαλύτερο από το γνωστό σε όλους Katana, έχει σκοπό να κόβει σε κομμάτια τους εχθρούς με λίγες και μόνο κινήσεις.

The Wardens
Οι Wardens είναι παντοδύναμοι, πιστοί στρατιώτες που έχουν αφιερώσει την ζωή τους για να προστατέψουν την γη τους και τον λαό τους. Προστατευμένοι με μια μίξη από armor plate, chain shirt και leather, οι Wardens κατέχουν ένα τεράστιο δίχειρο longsword για να κόβει και να μπλοκάρει τις επιθέσει των εχθρών. Εκπαιδευμένοι να είναι  περήφανοι, χαρισματικοί και πιστοί, οι Wardens αναμένονται να ενσωματώσουν τις καλύτερες αξίες του Knight Faction.

Το For Honor είναι σχεδιασμένο να κυκλοφορήσει στις 14 Φεβρουαρίου 2017… Να μια καλή ιδέα για το τι δώρο να πάρετε στο αγόρι σας ή στο κορίτσι σας… 😉

Μπορείτε να μπείτε στο επίσημο site της Ubisoft για το For Honor για να κάνετε εγγραφή για τις επόμενες Alpha versions που θα κυκλοφορίσουν.

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts