Νέο τρέιλερ για το Friday the 13th: The Game

Smiley face

Μαζί, θα δείτε και μερικά νέα kills.

Είχαμε καιρό να ακούσουμε για το Friday the 13th: The Game, η αλήθεια είναι. Τελευταία φορά, η IGN μας έδειξε ένα gameplay footage για να πάρουμε μια μικρή γεύση (αίματος), αλλά μαζί ήρθαν και νέα πως θα καθυστερούσε λίγο, καθώς οι δημιουργοί ετοίμαζαν μια single player campaign. Αυτό συνέβη καθώς η Gun Media που θα βγάλει το παιχνίδι, βομβαρδίστηκε για πάρα πολύ καιρό από απαιτήσεις των φαν να εισάγουν μια single player ιστορία. Έτσι λοιπόν, το έκαναν. Για την ακρίβεια, το χαρακτήρισαν ως “το πιο ζητούμενο στοιχείο του παιχνιδιού”.

Παρά την μικρή σιγή που ακολούθησε, επιτέλους στο πρόσφατο Pax East, παρουσιάστηκε ένα νέο τρέιλερ του παιχνιδιού, δείχνοντας νέες τοποθεσίες και νέα kills που μπήκαν στο παιχνίδι.

Μαζί με το τρέιλερ, η Gun Media ανακοίνωσε και δύο νέες αμφιέσεις για τον Jason. Η μια είναι από την ταινία Friday The 13th Part 9: Jason Goes To Hell (εκείνη που *spoiler alert* ο Jason πάει στην κόλαση) (editor’s note: Αυτό βασικά γίνεται μόνο στο τέλος και είναι απλώς setάρισμα για το Freddy vs Jason. Όλη την υπόλοιπη ώρα ο Jason κάνει possess όποιον δύστυχο βρει και πάει σε killing spree.), και η άλλη σχεδιάστηκε από τον μακιγιέρ Tom Savini, ο οποίος είχε δουλέψει στην ταινία Friday The 13th Part 4: The Final Chapter (εκείνη που *spoiler alert* δεν ήταν η τελευταία ταινία).

Επειδή όμως τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, παρακάτω ακολουθεί το τρέιλερ:

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts