Νέο τρέιλερ μας δείχνει πως το Skyblivion ζει και βασιλεύει

Smiley face

Το καλό πράγμα αργεί να γίνει.

Οι τύποι της TES Renewal Project, έβγαλαν στην κυκλοφορία ένα νέο τρέιλερ για να ενημερώσουν τους φαν σχετικά με την πρόοδο τους με το The Elder Scrolls Skyblivion. Πρόκειται για ένα mod που σκοπό έχει την δημιουργία ολόκληρου του The Elder Scrolls IV Oblivion μέσα στο Skyrim.

Το βίντεο κρατάει 4 λεπτά και μας πάει μια βολτούλα στο Cyrodiil, την πρωτεύουσα της Tamriel και την τοποθεσία του Oblivion. Θα δείτε, όπως και στο πρώτο παιχνίδι, τα λιμάνια στις πόλεις και τα ειδυλλιακά βουνά της επαρχίας. Είναι μόνο ένα δείγμα της δουλειάς που γίνεται από την ομάδα παραγωγής αυτά τα χρόνια. Σκοπός είναι η δημιουργία αυθεντικών NPCs, quests, και διαλόγου, καθώς και πολλά ακόμη.

Η ομάδα του Renewal Project έχει πολλά mods ακόμα στα σκαριά. Έχουν αναλάβει το Skywind, που είναι το ίδιο πράγμα, αλλά στο Morrowind, το τρίτο παιχνίδι, και το Beyond Skyrim: Cyrodiil, που σκοπό έχει να μπορείτε να ταξιδέψετε σε άλλες επαρχίες εκτός του Skyrim, αλλά την ίδια χρονική περίοδο. Αυτά τα project απαιτούν τεράστιες προσπάθειες που βασίζονται στο πάθος και τη γενναιοδωρία των μελών της κοινότητας.

Έχει περάσει μια δεκαετία από τότε που κυκλοφόρησε το The Elder Scrolls IV: Oblivion, και ακόμα περισσότερο από το Morrowind. Mods σαν αυτά που αναφέραμε, θα δείξουν τον κόσμο της σειράς The Elder Scrolls μέσω της φρέσκιας ματιάς της νέας τεχνολογίας, δίνοντας παράλληλα ζωή στη σειρά.

Μιας και το Skyblivion είναι υπό κατασκευή χρόνια, ο σκοπός του τρέιλερ, σύμφωνα με τους δημιουργούς, ήταν “να τελειώσει η χρονιά δείχνοντας σε όλους πόσο μακριά έφτασε το Skyblivion“.

Ναι, αλλά σε τι στάδιο βρίσκεται;

Οι δημιουργοί είπαν επίσης πως, αν και υπάρχει δουλειά ακόμα για να γίνει, κάθε μήνας που περνάει μειώνει τον όγκο της δουλειάς, και πως “το τέλος φαίνεται”. Δεν υπάρχει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας, και η ομάδα πάντα ψάχνει για συνεργάτες που θα βοηθήσουν στην παραγωγή. Το TES Renewal Project έκανε ένα live-action demo του Skyblivion, στη διάρκεια του οποίου απαντήθηκαν και ερωτήσεις από την κοινότητα, σαν Q&A. Μπορείτε να το δείτε εδώ:

Αν σας φαίνεται μεγάλο το βίντεο (που είναι), μπορείτε να δείτε απλώς το gameplay και τον ανανεωμένο κόσμο του Cyrodiil εδώ:

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts