Το Nintendo Switch είναι λιγότερο ισχυρό από το Playstation 4

Smiley face

Αν ψήνεστε να το αγοράσετε, μη βιαστείτε, διαβάστε λίγο εδώ.

Η πολυαναμενόμενη κονσόλα Nintendo Switch, φαίνεται πως χρησιμοποιεί Maxwell Tegra chips παλιάς γενιάς, αντί για τα Pascal chips.

Η Nintendo είναι πολύ ήσυχη σχετικά με τη νέα της κονσόλα, αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει κρυφό το εύρος των δυνατοτήτων της. Το Switch λοιπόν, χρησιμοποιεί τα παλιά Maxwell Tegra chips αντί για τα πανίσχυρα Pascal που κυκλοφόρησαν φέτος. Αυτό σημαίνει πως το Switch δεν θα πλησιάζει καν το Playstation 4 σε ισχύ (editor’s note: σοβαρά περιμένατε να πλησιάζει έστω και το Xbox One; Nintendo είναι.).

Τα Pascal της Nvidia είναι που δίνουν την ισχύ στη σειρά 10 γραφικών καρτών. Αν έχετε κάποια ιδέα για το τι σημαίνει αυτό, καλώς. Όσοι διαβάζετε και λέτε “καρφάκι δεν μου καίγεται”, να ξέρετε πως η σειρά 10 είναι ένα τεράστιο βήμα στις κάρτες, όσον αφορά την απόδοση και την ισχύ. Οπότε, γιατί η Nintendo δεν τις αξιοποίησε; Φαίνεται πως η εταιρία είναι σε μεγάλη βιασύνη, οπότε δεν μπορεί να περιμένει την Pascal έκδοση για Tegra. Ο ένας λόγος για τη βιασύνη είναι η αντικατάσταση του αποτυχημένου Wii U και ο άλλος είναι να είναι η Nintendo πρώτη στο χώρο των hybrid κονσολών, πριν την προλάβουν οι ανταγωνιστές με καλύτερα προϊόντα.

Μην ξεχάσετε πως το Nintendo Switch θα έχει οθόνη που υποστηρίζει 720p. Αυτό σημαίνει πως θα παρατηρήσετε κάποιες μικρές καθυστερήσεις αν χρησιμοποιήσετε οθόνες 1080p ή καλύτερες. Αλλιώς, δεν θα δείτε μεγάλη διαφορά στην απόδοση.

Οπότε, συγκρατήστε τον ενθουσιασμό σας. Προσωπική πρόβλεψη είναι πως το Switch θα είναι overpriced στην ημέρα κυκλοφορίας του, και απ’ ότι φαίνεται, δεν θα είναι και πολύ ισχυρό. Σκεφτείτε το καλά πριν δώσετε τα λεφτά σας για το μωράκι της Nintendo. (editor’s note: Πες τα Χρυσόστομε!)

Η Nintendo δεν θα ανακοινώσει κάποια επίσημη λεπτομέρεια για το Switch, παρά την πίεση που της ασκείται. Οπότε, υπομονή μέχρι το event του Ιανουαρίου, που θα μάθουμε περισσότερα.

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts