Πρώτη παρουσίαση του Nintendo Switch στο NBC!

Smiley face

Κατά τη διάρκεια του πολύ γνωστού talk show Tonight Show, που προβάλλεται από το NBC με τεράστια επιτυχία, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το Nintendo Switch!

Στη χθεσινή εκπομπή ήταν καλεσμένοι τόσο ο mastermind της Nintendo Shigeru Miyamoto αλλά και ο πρόεδρος της Nintendo of America Reggie Fils.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής ο παρουσιαστής της σειράς δοκιμάζει το νέο Super Mario Run που αναμένεται να κυκλοφορήσει για iOS.Στη συνέχεια ακολουθεί η μεγάλη έκπληξη καθώς ο Reggie του ανακοινώνει πως για πρώτη φορά η νέα κονσόλα της Nintendo θα παρουσιαστεί live σε μια εκπομπή πριν από της 12 Ιανουαρίου που είναι και η επίσημη παρουσίαση που θα γίνει από τη Nintendo στο Τόκιο!

Σ ‘αυτό το video συνολικής διάρκειας 9 λεπτών ο παρουσιαστής της σειράς παίζει το νέο Zelda BoTW όχι μόνο στην actual κονσόλα αλλά και στο handheld κάτι που παρουσιάζεται για πρώτη φορά!

Όλο αυτό, όπως θα δείτε και στο video παρακάτω, δημιούργησε τεράστια έκπληξη στον Jimmy Fallon (παρουσιαστής του Tonight Show στην Αμερική, ευτυχώς εκεί δεν έχουν Αρναούτουγλου!) αλλά και τα χειροκροτήματα του κοινού!

Το Nintendo Switch όπως φαίνεται και από το Video και την μικρή παρουσίαση φαίνεται όντως ένα άκρως ενδιαφέρον concept και μας κάνει να περιμένουμε με αγωνία την επιστροφή της Nintendo στις επιτυχίες!

(Για περισσότερα νέα σχετικά με το Nintendo Switch αλλά και νέα που αφορούν την Nintendo μείνετε συντονισμένοι στο Gamehorizon)

 

Μπορείτε να δείτε την live παρουσίαση του Ninrendo Switch στο παρακάτω video στα 4:55

 

 

[Πηγή]

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts