Ο Araneae αντικαθιστά τον NicoThePico

Smiley face

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Jacob Wolf από το ESPN την Τρίτη, ο Alvar “Araneae” Martin Aleñar πρόκειται να αντικαταστήσει στην θέση του head coach τον Nicholas “NicoThePico” Korsgaard.

Ο NicoThePico έγινε ο head coach των Origen στις 3 Απριλίου, αφού πρώτα ξεκίνησε να δουλεύει ως ο team analyst για έναν μήνα. Ο Araneae έχει ξαναδουλέψει με τους Origen ως αναπληρωματικός jungler όπως επίσης και σαν μέρος του coaching προσωπικού το 2015 στον δρόμο για τα Worlds μαζί με τον Titus “LeDuck” Hafner και τον Tadayoshi “Hermit” Littleton.

Οι Origen έχουν κακό ιστορικό με τους head coaches καθώς ο Araneae θα είναι ο5ος head coach στον τελευταίο χρόνο. Ο Paul “sOAZ” Boyer και ο Maurice “Amazing” Stückenschneider έκαναν ένα tweet που λένε πως οι EU coaches, είναι “άχρηστοι” και πολύ πίσω σε σχέση με αυτούς στην Κορέα και την Κίνα.

Οι Origen βρίσκονται στην 2η θέση από το τέλος στο EU LCS πηγαίνοντας στην 6η εβδομάδα, με σκορ 1-6-3. Η ομάδα άρχισε να δυσκολεύεται από την αποχώρηση του AD Carry Konstantinos “FORG1VEN” Tzortziou στο week 2 του split και την αντικατάστασή του από τον Enrique “xPeke” Cedeño, ένας από τους co-owners της ομάδας και αναπληρωματικός mid laner.

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts