Ο Hemsworth επιστρέφει με μια ταινία ‘απόρρητης αλήθειας’

Smiley face

 Ο Chris Hemsworth δοκιμάζει

Είναι φανερό πως ο Chris Hemsworth μετά τις ταινίες σούπερηρώων, τις ταινίες τρόμου και τις βιογραφικές δράσεις, δοκιμάζει την ηθοποιία του σε μια πολεμική ταινία κατά κύριο λόγο με κάποια στοιχεία δράμα στην ιστορία του. Η επερχόμενη ταινία του ονομάζεται 12 strong και πρόκειται μάλιστα για τα αληθινά γεγονότα που έμειναν απόρρητα για κάμποσο καιρό. Η ταινία βασίζεται στο βιβλίο του Doug Stanton εν ονόματι Horse Soldiers. Ας δούμε όλοι μαζί το trailer:

Όπως βλέπουμε η κύρια υπόθεση της ταινίας είναι η αληθινή ιστορία των ειδικών δυνάμεων του στρατού Green Berets, η οποία εντός εβδομάδων αποκρίθηκε στην επίθεση 9-11. Η Green Berets και η AFSOC ανέλαβαν τη χώρα και επέτρεψαν σε άλλες Ειδικές Δυνάμεις και στους υπόλοιπους συμβατικούς στρατιωτικούς να ξεκινήσουν τον πραγματικό πόλεμο. Είναι αλήθεια πως τέτοιες ιστορικές πολεμικές ταινίες είναι πολύ δυνατές, όταν μάλιστα είναι αληθινές. Γι’ αυτό είμαι σίγουρος πως θα δώσουμε όλοι μια ευκαιρία στην ταινία.

Πληροφορίες γύρω από την ταινία

Ο Chris Hemsworth και η Elsa Pataky είναι παντρεμένοι στην ταινία αλλά και στην πραγματικότητα. Εκτός από τον Thor έχουμε και τον Michael Peña ο οποίος έχει παίξει και αυτός σε το Marvel Universe και συγκεκριμένα στο Ant-Man. Ο Rob Riggle παίζει το ρόλο του συνταγματάρχη Max Bowers, πρώην διοικητή τάγματος της 5ης ομάδας ειδικών δυνάμεων, στην ταινία. Ο Riggle, υπήρξε  στην πραγματικότητα κάτω απ τις πύλες κατά την ίδια χρονική περίοδο στην οποία βασίζεται η ταινία. Η ταινία θα κάνει στην Αμερική την πρεμιέρα της στις 19 Ιανουαρίου.

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts