Ο πατέρας ήρωας του TO BE HERO

Smiley face

Ποτέ δεν είναι αργά για να γίνεις ο ήρωας που ζητά ο κόσμος, ή τουλάχιστον έτσι μας λέει το TO BE HERO, ένα επερχόμενο κωμικό anime. Με παραγωγή από την Haoliners, η σειρά παρουσιάζει έναν ακατάστατο, μεσήλικα άντρα, ως τον σωτήρα της γης.

Στο TO BE HERO, ο κύριος χαρακτήρας (γνωστός και ως Oyaji) είναι ένας τσαπατσούλης, ακαμάτης, διαζευγμένος πατέρας, ο οποίος ζει με την πολύ ικανή κόρη του, την Min, και η δουλεία του είναι να σχεδιάζει καθίσματα για τουαλέτες. Μία μέρα, ο Oyaji ρουφιέται από μία πύλη στην θέση της τουαλέτας, η οποία του χαρίζει υπεράνθρωπες δυνάμεις και όμορφα χαρακτηριστικά, και του δίνει το καθήκον να προστατεύει τον κόσμο.

to be heroΠαρά το γεγονός ότι το βασικό cast δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, αποκαλύφθηκε ότι ο Shinichi Watanabe θα είναι supervising director της σειράς. Οι Kenjiro Tsuda, Mao Tsukino, και Takeshi Maeda, θα παίξουν τους Ossan, Min, και Yamada-san αντίστοιχα.

Το anime θα ξεκινήσει στις 5 Οκτωβρίου, και θα προβάλλεται μέσω του καναλιού Tokyo MX. Κάθε επεισόδιο θα έχει διάρκεια περίπου 9 λεπτών.

Πηγή: link

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts