Ο Peanut επίσημα στους SKT T1

Smiley face

Όπως είχαμε γράψει και χτες, ο Peanut ήταν ο μεγάλος στόχος των SKT T1 για τη θέση του jungler. Πριν μερικές ώρες η ομάδα γνωστοποίησε την συνεργασία της με τον καλύτερο jungler στο πλανήτη μέσω του λογαριασμού της στο twitter.

 

Με την προσθήκη του Peanut στο roster μόνο μία θέση μένει κενή για τους πρωταθλητές κόσμου και αυτή είναι το top. Θεωρητικά η ομάδα θα προβεί σε νέα ανακοίνωση τις επόμενες μέρες μιας και θέλει να κλείσει από νωρίς το roster για το 2017. Η ομάδα φαίνεται πως έχει πάρει στα σοβαρά τη μεταγραφική ενίσχυση καθώς ήδη πήραν ένα από τα αστέρια της free agency.

Μετά από αυτή την ανακοίνωση των SKT οι ROX Tigers δεν έχουν, επίσημα πλέον, κανένα παίχτη στο roster τους, χωρίς να υπάρχει ανακοίνωση για το μέλλον του οργανισμού. Οι ROX Tigers, που ήταν ένας από τους μεγαλύτερους αντιπάλους των πρωταθλητών, βλέπουν έναν από τους καλύτερους παίχτες της ομάδας τους να πηγαίνει σε αυτούς.

Να υπενθυμίσουμε πως πλέον ο χαρισματικός jungler δεν χρησιμοποιεί το κανάλι του στο Twitch, εξ αιτίας του συμβολαίου που έχουν οι SKT με το AZUBU.TV.

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts