Ο Reignover αφήνει τους Immortals

Smiley face

Μετά από ένα χρόνο στους Immortals, o Reignover αφήνει την ομάδα ψάχνοντας πλέον ομάδα. Δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση για το μέλλον του παίχτη, με τις φήμες όμως να οργιάζουν για πιθανό πάντρεμα με την Team Liquid.

Ο εμβληματικός jungler μετακόμισε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για λογαριασμό των Immortals στην αρχή του έτους, όντας η πρώτη τους μεταγραφή. Ο Reignover έκανε ένα εκπληκτικό spring split με ρεκόρ 17-1, με την ομάδα όμως να μην καταφέρνει κάτι στα play-offs και των δύο split.

Ο Reignover είναι ο δεύτερος παίχτης των Immortals που φεύγει από την ομάδα, καθώς λίγες μέρες νωρίτερα το support της ομάδας Adrian, υπέγραψε συμβόλαιο με την Phoenix1.

Να υπενθυμίσουμε πως και ο Wildturtle είναι με το ένα πόδι εκτός ομάδας. Ο Wildturtle αγωνίστηκε στο πρόσφατο IEM Oakland 2016 για λογαριασμό των TSM, φτάνοντας στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Οι υπόλοιποι δύο παίχτες της ομάδας, Huni και Pobelter είναι επίσης χωρίς συμβόλαιο, με τον οργανισμό να μην έχει προχωρήσει σε ανακοίνωση για το μέλλον τους.

Αβέβαιο λοιπόν το μέλλον των Immortals, που έχουν χάσει τρία από τα πέντε βασικά στελέχη της ομάδας του 2016. Με τις περισσότερες ομάδες να έχουν ήδη ξεκινήσει το μεταγραφικό σχεδιασμό τους, οι Immortals είναι σε δυσμενή θέση καθώς ψάχνουν για τουλάχιστον τρεις νέους παίχτες για να συμπληρωθεί το roster.

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts