Ο Sub-Zero Ήρθε για να «Ψύξει» το Injustice 2.

Smiley face

Ο νεότερος DLC fighter είναι τώρα διαθέσιμος στο Injustice 2. Μπορείτε πλέον να μάχεστε με τον Sub-Zero, έναν από τους πιο εικονικούς χαρακτήρες της σειράς Mortal Combat.

Αν και ο χαρακτήρας δεν μπορεί ακόμα να αγοραστεί σαν standalone μπορεί να αποκτηθεί είτε μέσω του Fighter Pack 1 είτε του Ultimate Pack ή της Ultimate Edition ή ακόμα και με την Digital Deluxe Edition.To Fighter Pack 1 DLC κοστίζει κοντά στα 20 ευρώ και περιέχει επίσης τον Red Hood, ο οποίος κυκλοφόρησε τον προηγούμενο μήνα, και την Starfire της οποίας την κυκλοφορία αναμένουμε σύντομα.

Injustice 2 Sub-Zero pic 1

(αριστερά: Sub Zero από το Mortal Kombat, δεξιά: Red Hood, ο τρίτος Robin, κανονικό όνομα: Jason Todd, μεσαία: Starfire, τωρινή ηγέτης των Teen Titans και κοπέλα του Nightwing (του πρώτου Robin))

Εάν βέβαια δεν θέλετε να ξοδέψετε όλα σας τα χρήματα στο συγκεκριμένο DLC, θα έχετε την δυνατότητα να αγοράσετε μόνο τον Sub-Zero στις 18 Ιουλίου για σχεδόν 6 ευρώ.

Οι fans του Mortal Kombat ξέρουν ακριβώς τι να περιμένουν από τον Sub-Zero καθώς ο τρόπος χειρισμού του στο Injustice 2 είναι σχεδόν ίδιος με αυτόν που έχει στο Mortal Kombat. Οι κινήσεις του περιλαμβάνουν την κλασσική ψύξη του αντιπάλου και τα όπλα που φτιάχνει από πάγο. Μπορείτε εύκολα να δείτε το σετ των κινήσεων του στο παρακάτω βίντεο.

Η NetherRealm Studios δεν έχει κάνει ακόμα κάποια επίσημη ανακοίνωση για την ημερομηνία κυκλοφορίας της Starfire. Σύμφωνα όμως με τα στοιχεία που ξέρουμε για τους άλλους δύο χαρακτήρες του Fighter Pack 1, είναι πιθανό να κυκλοφορήσει μέσα στον Αύγουστο. Τουλάχιστον άλλοι 9 χαρακτήρες, συμπεριλαμβανομένων και των τριών που βρίσκονται στο Fighter Pack 1, πρόκειται να κυκλοφορήσουν ως DLC στο Injustice 2.

πηγή: link

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts