Ο Tom Hardy αποκάλυψε την υπόθεση του Venom(2018)

Smiley face

Ο ταινία Venom(2018)

O Tom Hardy μίλησε και αποκάλυψε το σενάριο της ταινίας Venom(2018). Η ταινία θα είναι βασισμένη σε ένα κόμικ του 1993 που φέρει στον τίτλο “Lethal Protector”, που χωρίζεται σε 6 κομμάτια. Η πλοκή του έργου είναι ότι ο Venom και ο Spiderman κάνουν ανακωχή και ορκίζονται να μην σκοτώσει ο ένας τον άλλον και έτσι ο Eddie φεύγει για το San Francisco. Εκεί γνωρίζουμε έναν άλλον άνθρωπο που δεν φημίζεται για Eddie Brock ως Venom. Τώρα παρουσιάζεται ένας άνθρωπος που νοιάζεται για  τους πολίτες και μάλιστα φτάνει ο λαός να τον υπερασπίζεται. Μια ομάδα ακριβοπληρωμένων κυνηγών αποφασίζουν να του κλέψουν τη συμβιωτική “στολή” ώστε να φτιάξουν τους απόλυτους πολεμιστές. Μέσα από αυτή την ιστορία ο Venom καλείται να αντιμετωπίσει την κατάσταση αυτή ερχόμενος σε σημείο να παρακαλέσει τον Peter να τον βοηθήσει.

Venom(2018)

 

Υπάρχουν αρκετά σημεία μέσα στο κόμικ όπου ο Venom σχεδόν χάνει την ζωή του για να αποδοθεί δικαιοσύνη. Η αλήθεια είναι ότι Venom δεν φημίζεται να έχει κόντρες με αρκετούς ήρωες παρά μόνο με τον Spiderman. Μάλιστα στο Civil War πήγε με την πλευρά του Iron man όχι για να πολεμήσει τον Captain αλλά για να τα βάλει με τον Spiderman αποκλειστικά.
Σύμφωνα με την επίδραση στον οργανισμό το symbiote αλλάζει το άτομο σύμφωνα με τον χαρακτήρα. Για παράδειγμα στον Carnage που είναι σχιζοφρενής ψυχοπαθής δολοφόνος έχει γίνει αρκετά μεγάλη ζημιά. Στο Venom όμως που ήταν άνθρωπος πανεπιστημίου λόγω απόρριψης συγγενών από μικρής ηλικίας, το symbiote δεν τον έχει μετατρέψει σε τέρας εξ ολοκλήρου. Φημολογείται μάλιστα πως στην ταινία θα παίζει και ο Carnage.

Μια πολυ ωραία υπόθεση για όλους εσάς

Στην ταινία Life (2017), όσοι την έχετε δει, είδατε έναν οργανισμό που αρχικά και συνολικά μοιάζει με τον Venom. Θα μπορούσε λοιπόν εκείνη η ταινία να ήταν prequel αυτής. Αυτή η ιδέα κυριάρχησε για αρκετό καιρό αλλά απορίφθηκε από τα στούντιο. Δεν τους πέρνει να ρισκάρουν ένα story έξω από τα κόμικ γιατί η πρώτη μεγάλη εμφάνιση του Venom στο Spiderman 3 δεν είχε και τεράστια επιτυχία (χωρίς να καταλαβαίνουμε γιατι) (ίσως να είχε να κάνει με το οτι εμφανίστηκε στα τελευταία 5 λεπτά της ταινίας απλώς για να πει “γεια” και αντί για το γιγάντιο μουσκουλιάρικο τερατούργημα που έχουμε συνηθίσει στα comics, έμοιαζε πιο πολύ στον Carnage χωρίς όλες τις κουλ τεχνικές και την παράνοια). Για αυτό μάλλον και ως production designer είναι ο Oliver Scholl (Homecoming). Αναμένουμε λοιπόν για λοιπές πληροφορίες.

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts