Ο WildTurtle το νέο Adc της Team SoloMid

Smiley face

Μετά από την αποχώρηση του Doublelift από την βασική πεντάδα των TSM, η θέση του έμεινε κενή. Ο WildTurtle θα είναι αυτός που θα καλύψει το κενό στο roster, κάτι το οποίο επισημοποίησε η ομάδα.

Ο WildTurtle, έχοντας έναν αρκετά καλό χρόνο στους Immortals, έμεινε χωρίς συμβόλαιο στο τέλος της regular season. Ο παίχτης έχοντας παίξει πολλά χρόνια για τους Team SoloMid, φάνηκε πως ήταν η καλύτερη επιλογή για να καλυφθεί το κενό του Doublelift.

Σήμερα, η ομάδα ξεκίνησε την προετοιμασία για το IEM Oakland με τους παίχτες να δείχνουν ότι ακόμα χρειάζονται δουλεία για να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο. Παρά το γεγονός ότι ο WildTurtle δεν είναι κάποιος άγνωστος για τους φίλους αλλά και για την ίδια την ομάδα τα πράγματα έχουν αλλάξει αρκετά από την τελευταία φορά που βρισκόταν στην ομάδα.

Οι TSM, έχοντας σαν στόχο την πρωτιά στο IEM, φαίνεται πως έκαναν την καλύτερη επιλογή για να καλύψουν το κενό στο roster. Βέβαια δεν είναι σίγουρο ότι ο παίχτης θα είναι και η τελική επιλογή της ομάδας.

Αναλυτικότερα οι TSM, στην ανακοίνωση τους είπαν πως ο WildTurtle θα είναι σίγουρα μέλος της ομάδας για το IEM Oakland. Τα try-outs για τη θέση όμως δεν έχουν σταματήσει με την ομάδα να συνεχίζει να ψάχνει για κάποιο παίχτη στη περίπτωση που ο παίχτης δεν μείνει στην ομάδα μετά το IEM.

 

 

 

 

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts