Ολοκαίνουργια DLC για το Total War: Warhammer

Smiley face

Η Βρετανική εταιρία παραγωγής, Creative Assembly, αποκάλυψε τα διαφορετικά είδη των expansions του real – time strategy game, Total War: Warhammer, που προβλέπεται ως ο πρώτος τίτλος της τριλογίας και θα κυκλοφορήσει, τελικά, στις 24 Μαΐου 2016 για PC, όπως αναλύθηκε σε προηγούμενο άρθρο του GameHorizon. Αναφορικά, τα DLC θα χωρίζονται σε δύο μεγάλες κατηγορίες, τα δωρεάν και τα “επί πληρωμής”. Τα τελευταία θα χωρίζονται στα Lord Packs, στα Race Packs και στα Campaign Packs.

Μπαίνοντας στις λεπτομέρειες …

Το δωρεάν DLC επρόκειτο να προσφέρει μία εξ’ ολοκλήρου ολοκαίνουργια φυλή και η κυκλοφορία του αναμένεται στο τέλος του χρόνου. Σε αυτό θα περιλαμβάνονται Legendary Lords, magic items, magic lores, quest chains και units προσδίδοντας στο παιχνίδι ακόμη μεγαλύτερη πολεμική και στρατηγική ποικιλότητα.

Εντωμεταξύ, τα “επί πληρωμής” Lord Packs θα περιλαμβάνουν:

  • Δύο ολοκαίνουργια Legendary Lords με τα δικά τους quest chains campaign bonuses και quest items
  • Δύο Lords που θα υπηρετούν ως στρατηγοί
  • Μία μοναδική στρατιωτική μονάδα
  • Τις μονάδες του Renown ή αλλιώς τις επίλεκτες ομάδες (κάτι σαν την σημερινή ομάδα S.W.A.T. !!!)

Τα Race Packs, από την άλλη, θα προσφέρουν μία ολοκαίνουργια φυλή για να τη χρησιμοποιήσει ο χρήστης όχι μόνο στο κύριο Campaign, αλλά και στο multiplayer mode. Σε αυτή τη φυλή θα περιλαμβάνονται Legendary Lords, Lords, units και ούτω καθεξής.

Το DLC Chaos Warriors θα αποτελεί κομμάτι των Race Packs του παιχνιδιού

Το DLC Chaos Warriors θα αποτελεί κομμάτι των Race Packs του παιχνιδιού

Τέλος, τα Campaign Packs θα θεωρούνται κάτι σαν τις εμπλουτισμένες εκδοχές των Race Packs. Τα συγκεκριμένα θα περιέχουν ένα ολοκαίνουργιο Campaign Challenge, μία προσθήκη που επρόκειτο να εκτοξεύσει, περαιτέρω, την ποιότητα του παιχνιδιού.

Δεν έχει αναφερθεί πουθενά επίσημα για το τι θα πραγματεύεται το περιεχόμενο του νέου Total War: Warhammer, αλλά είναι γνωστό ότι ένα από τα πρώτα Race Packs που θα κυκλοφορήσουν θα ονομάζεται Chaos Warriors. Παρακάτω παρουσιάζεται ένα video με gameplay footage μιας μάχης μεταξύ Empire Warriors και Chaos Warriors.

Το Total War: Warhammer μπορείτε να το προ – αγοράσετε στο Steam και να αποκτήσετε δωρεάν το Chaos Warriors Race Pack.

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts