Ολοκαίνουργιο DLC στο Fallout 4 και νέα achievements

Smiley face

Τέλος του μηνός επρόκειτο να κυκλοφορήσει το πρώτο expansion για το Fallout 4 με το όνομα Automatron. Ωστόσο, η Bethesda δεν έχει ανακοινώσει επίσημα την κυκλοφορία του. Το μόνο που μας είναι γνωστό είναι το γεγονός ότι θα περιλαμβάνει ρομπότ. Τώρα, έχουν βγει στη φόρα περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πέντε επιπλέον achievements που θα παρέχει το expansion. Παρακάτω φαίνονται τα πέντε πρόσθετα achievements, τα οποία είχαν διαρρεύσει μέσα στον Φλεβάρη.

image1_fallout4_achievement1

Achievement “Robot Hunter”: Επιτυγχάνεται μετά από unlock 10 Robot Mods

image1_fallout4_achievement2

Achievement “Restoring Order”: Επιτυγχάνεται μετά από ολοκλήρωση της αποστολής Restoring Order”

image1_fallout4_achievement3

Achievement “Mechanical Menace”: Επιτυγχάνεται μετά από ολοκλήρωση της αποστολής Mechanical Menace”

image1_fallout4_achievement4

Achievement “The Most Toys”: Επιτυγχάνεται μετά από την κατασκευή 10 Robot Mods

image1_fallout4_achievement5

Achievement “Headhunter”: Επιτυγχάνεται μετά από την ολοκλήρωση της αποστολής Headhunting”

Λίγα λόγια για το πρώτο αναμενόμενο DLC

Στο νέο DLC το main story εμπλέκει έναν χαρακτήρα που αποκαλείται “The Mechanist” και εξαπολύει μία ορδή από μοχθηρά ρομπότ. Οι χρήστες πρέπει να τα κυνηγήσουν και να συλλέξουν τα κομμάτια τους με σκοπό την κατασκευή ενός ρομπότ εξ’ ολοκλήρου από την αρχή βάζοντας ο καθένας από εσάς την προσωπική του πινελιά.

Στην επίσημη περιγραφή του νέου DLC αναφέρεται το εξής “Επιλέξτε εκατοντάδες mods, fixing limbs, armor και όπλα μαζί με το ολοκαίνουργιο lightning chain gun. Προσωπικά, μόλις είδα το όνομα του νέου όπλου, είπα από μέσα μου “Ωχ, θα κλάψουν μανούλες”. Οι χρήστες, επίσης, θα έχουν τη δυνατότητα να βάψουν το ρομπότ καθώς και να του επιλέξουν την κατάλληλη φωνητική λειτουργία.

Πότε να το περιμένουμε ??

Να υπενθυμιστεί ότι το expansion θα κυκλοφορήσει στα τέλη του μήνα για PC, PS4 και Xbox One στην τιμή των 10$ (περίπου 9 ευρώ). Αποτελεί το πρώτο από τα τουλάχιστο τρία expansions για το Fallout 4. Μέσα στον Απρίλιο θα κυκλοφορήσει το “Wasteland Workshop” και το “ Fallout 4 ’s Creation Kit”, με το τελευταίο να βγαίνει μόνο για PC. Μέσα στον Μάιο, τέλος, θα περιμένουμε το “Far Harbor”.

Μπορείτε να αποκτήσετε και τα τρία expansions μέσα από το Fallout 4 season pass στο Steam στην τιμή των 50 ευρώ.

 

Μείνετε συντονισμένοι με το GameHorizon.gr για όλα τα νέα του Gaming, Anime, Gaming Gear αλλά και PnP.

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts