Ολοκαίνουργιο mod για το Fallout New Vegas

Smiley face

Μία από τις πιο hot ειδήσεις της μέρας περιλαμβάνει την ανακοίνωση του ολοκαίνουργιου mod για το RPG παιχνίδι Fallout: New Vegas, το οποίο κυκλοφόρησε σε PC, Xbox 360 και PS3 στις 19 Οκτωβρίου 2010. Βραβεύτηκε ως το καλύτερο RPG της χρονιάς το 2011 αποσπώντας πολύ θετικές κριτικές.

Λίγα λόγια για το Fallout: New Vegas

Τα σκηνικά του Fallout: New Vegas λαμβάνουν χώρα σε ένα post – apocalyptic, open world περιβάλλον γύρω από τις περιοχές της Νεβάδα, της Καλιφόρνιας και της Αριζόνας. Το main story τοποθετεί τον χρήστη στον ρόλο του “ Courier 6 ”, ο οποίος είχε προσληφθεί από μία εταιρία, την Mojave Express, για να παραδώσει ένα άγνωστο πακέτο στην περιοχή “New Vegas”. Για να το πετύχει αυτό, πρέπει να διασχίσει την επικίνδυνη έρημο Mojave, η οποία είναι γεμάτη  θανατηφόρες παγίδες. Το game ξεκινάει από τη στιγμή που πραγματοποιείται μία απόπειρα δολοφονίας εναντίων του “ Courier 6 ” από έναν άγνωστο άντρα και συνεχίζει με τον εντοπισμό του σε όλη την έκταση της ερήμου. Να σημειωθεί ότι το χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει στο game είναι η μεγάλη επιρροή που έχει ο χρήστης στο γύρω περιβάλλον του, καθώς οι αποφάσεις που παίρνει αλλάζει ολόκληρα σκηνικά στον κόσμο της ερήμου Mojave.

Ολοκαίνουργιο mod πολλά υποσχόμενο

Σήμερα, ανακοινώθηκε το Fallout: The Frontier, ένα mod που μετέτρεψε τελείως τον κόσμο του New Vegas σε ένα περιβάλλον όπου υπάρχουν post – apocalyptic τανκς, ελικοφόρα, διαστημικά textures και άλλα, με τα οποία ο χρήστης θα μπορεί να έχει αλληλεπίδραση. Για παράδειγμα, θα είναι σε θέση να οδηγάει τα τανκς και τα ελικοφόρα.

image2_fallout_new_vegas_the_frontier_img2

Νέα χαρακτηριστικά που θα συναρπάσουν

Το Fallout: The Frontier επρόκειτο να περιλαμβάνει τανκς, καινούργια τέρατα, νέο story mode καθώς και τον διαστημικό σταθμό “ Archimedes II ” στον οποίο θα λαμβάνουν χώρα μάχες σε περιβάλλον χαμηλής βαρύτητας (Αναμένεται άφθονο γέλιο από τους λάτρεις του Fallout: New Vegas σε αυτό το σημείο). Οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν ολοκαίνουργια όπλα και να αντιμετωπίσουν εχθρούς πέρα από κάθε φαντασία. Γενικότερα, στο trailer φαίνεται να έχει γίνει καλή δουλειά στο mod. Σε περίπτωση, πάντως, που διατηρηθεί το ίδιο σκηνικό σε ολόκληρη την έκταση του παιχνιδιού (Όπως στις ταινίες του Ταραντίνο) με το μπόλικο splatter και τις gore σκηνές, αναμένεται μία άκρως διασκεδαστική παραγωγή που όλοι πρέπει να δοκιμάσουμε. Παρακάτω παρουσιάζεται το νέο trailer που ρίχνει μια ματιά στον κόσμο του Fallout: The Frontier.

Παρουσίαση του διαστημικού σταθμού “ Archimedes II

Παρουσίαση των νέων οχημάτων

Παρουσίαση του νέου massive world map

Ωστόσο, δεν έχει βγει ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας για το Fallout: The Frontier, αλλά ο κόσμος του gaming ανυπομονεί όσο τίποτε άλλο.

Μείνετε συντονισμένοι με το GameHorizon.gr για όλα τα νέα του Gaming, Anime, Gaming Gear αλλά και PnP.

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts