Ολοκαίνουργιο patch για το Layers of Fear

Smiley face

Όσοι δεν έχετε ήδη τρομάξει αρκετά παίζοντας το FPS horror game Layers of Fear, έρχεται ένα ολοκαίνουργιο expansion φέτος τον Αύγουστο, που μέλλεται να διεισδύσει ακόμη περισσότερο στο μυαλό σας και να το “πειράξει”. Το ολοκαίνουργιο DLC θα ονομάζεται “Inheritance”.

Λίγα λόγια για το game …

Το Layers of Fear θεωρείται ως ένα FPS ψυχεδελικό horror game, το οποίο έχει λάβει τις καλύτερες κριτικές από διάσημα gaming sites, παγκοσμίως, κυρίως για τον δυναμισμό του main story. Να σημειωθεί ότι ο όρος “ψυχεδελικό” αναφέρεται, διότι με κάθε γύρισμα της κάμερας από τον παίκτη υπάρχει αυξημένη πιθανότητα να αλλάξει ολόκληρο το environment, προσφέροντας αμέτρητες πιθανότητες για jump scares. Η Βικτωριανή εποχή μέσα στο game προσδίδει κύρος, καθώς και μία πληθώρα πινάκων και αρχιτεκτονικών κατασκευών του 19ου αιώνα. Τέλος, ο παίκτης μπορεί να ανακαλύψει τα πάμπολλα μυστικά του παιχνιδιού μόνο εάν εξερευνήσει εξονυχιστικά το main story.

Ένα ανατριχιαστικό παράδειγμα της in-game ατμόσφαιρας στο Layers of Fear.

Ένα ανατριχιαστικό παράδειγμα της in – game ατμόσφαιρας στο Layers of Fear. Πηγή: http://www.layersoffear.com/main.html  

Ο παίκτης πρέπει να διεισδύσει μέσα στο θεότρελο μυαλό ενός ζωγράφου και να καταφέρει να ξεδιπλώσει το μυστήριο της παραφροσύνης του, καθώς περιφέρεται σε μία αχανή έπαυλη της Βικτωριανής εποχής, όπως προαναφέρθηκε, η οποία έχει την ιδιότητα να αλλάζει συνεχώς !!! Όσο προχωράει κανείς στο main story, τόσο περισσότερο ανακαλύπτει τον τρόμο και τους φόβους που διακατείχαν τον ζωγράφο, ο οποίος κατάφερε να δημιουργήσει ένα πραγματικό αριστούργημα (με λίγα στοιχεία της Κόλασης !!!). Μπορείτε να διαβάσετε ένα ολοκληρωμένο review για το Layers of Fear από την ομάδα του GameHorizon.

Τι καινούργιο παρουσιάζεται στο expansion ? 

Μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού, τον Φεβρουάριο του 2016, επιτέλους έρχεται ένα expansion να “ταράξει τα νερά” ακόμη περισσότερο. Αυτή τη φορά, η κόρη του ζωγράφου επιστρέφει στην έπαυλη με σκοπό να δει σε τι κατάσταση την άφησε ο πατέρας της. Ενώ η ίδια θα συμμετέχει μέσα σε όλη αυτή την τρέλα, γεννιούνται δύο ερωτήματα: Θα καταφέρει να συγχωρήσει τον παράφρονα πατέρα της ή μήπως θα συνεχίσει το έργο που ο ίδιος άφησε πίσω ??? Παρακάτω παρατίθενται δύο βίντεο, όπου το πρώτο αφορά το trailer του παιχνιδιού, ενώ το δεύτερο την επίσημη ανακοίνωση του επερχόμενου “Inheritance” DLC .

Πότε να το περιμένουμε ?

Το “InheritanceDLC έχει ανακοινωθεί επίσημα ότι θα κυκλοφορήσει φέτος, στις 2 Αυγούστου, και θα κοστίζει περίπου 4,5 ευρώ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι fans των horror games το περιμένουν με ανυπομονησία, όπως και μεις! Παρακάτω μπορείτε να αποκτήσετε το Layers of Fear μέσω της πλατφόρμας του Steam μόνο με 10 ευρώ.

Πηγή 1 Πηγή 2

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts