Η One-Punch Man season 2 είναι γεγονός!

Smiley face

Το One-Punch Man είναι ένα action webcomic anime, που δημιουργήθηκε από τον One, το 2012. Σύντομα κυκλοφόρησε το manga ενώ η anime season 1 (12 επεισοδίων) δεν άργησε να βγει και σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα έφτασε στα 7.9 χιλιάδες προβολές!

Ο κεντρικός χαρακτήρας είναι ο Saitama που ζει στην φανταστική πόλη Z-City, σε μια απομονωμένη  γειτονιά όπου κάποια περίεργα τέρατα συχνάζουν. Φυσικά αυτό δεν είναι πρόβλημα για τον Saitama αφού μόνο με μια μπουνιά ( εξού και ο τίτλος One-Punch Man ) μπορεί να τα στείλει στο διάστημα. Βέβαια όλα αυτά είναι κάτι βαρετό και συνηθισμένο για αυτόν, και έτσι αναζητάει έναν πιο άξιο αντίπαλο. Μπορείτε να απολαύσετε την σειρά με ελληνικούς υπότιτλους σε HD εδώ !

Έχοντας συγκεντρώσει μεγάλο αριθμό από fans και πολύ καλές κριτικές, η ανακοίνωση για την season 2 είναι πλέον γεγονός !

One- Punch Man Season 2!

Όπως φαίνεται η animation studio madhouse είπε πως θα μάθουμε νέα στης 25 Σεπτεμβρίου του 2017. Μέχρι τότε μείνετε συντονισμένοι στο gamehorizon.gr για περισσότερα news στον χώρο του gaming και όχι μόνο!

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts