Παράξενα Ιαπωνικά Music Videos

Smiley face

Όταν προσπαθείς να πουλήσεις την μουσική σου στη σημερινή εποχή, βοηθάει πολύ ένα καλό και δημιουργικό music video. Όσο καλή και αν είναι η μουσική σου, είναι πολύ δύσκολο να τραβήξεις την προσοχή του κόσμου στη σημερινή αγορά. Και εδώ είναι που μπαίνουν τα music videos! Συνδυάζοντας τα κατάλληλα οπτικά με μία ωραία μουσική, μπορείς να μετατρέψεις ένα απλό τραγούδι σε παγκόσμια επιτυχία.

Σε αυτήν την λίστα θα σας παρουσιάσουμε πέντε παράξενα ιαπωνικά music videos που είδαμε φέτος, τα οποία συνδυάζουν οπτικά που προκαλούν σύγχυση και ευχάριστους ρυθμούς.

  • Up Up Girls (Kakko Kari) – Party People Alien

Τι κοινό έχουν ένα μουσικό γκρουπ, επαγγελματίες παλαιστές DDT (Dramatic Dream Team), και ένας γέρος με στολή ναυτικού; Είναι όλοι σε αυτό το παράξενο music video για… party people aliens; Ακόμα και με τους στίχους, οι οποίοι φαίνονται στο κάτω μέρος του βίντεο και στα ιαπωνικά και στα αγγλικά, δεν ξέρουμε τι γίνεται.

  • Urbangarde – Femme Fata Fantasy

Βλέπουμε το δάχτυλο της Yoko να μετατρέπεται σε πύραυλο, να εκτοξεύεται προς έναν πλανήτη, ενώ τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας τρελαίνονται μπροστά από ένα μονόλιθο φορώντας μάσκες πιθήκων. Φυσιολογικό;!

  • Misoshiru – Tendon

Πώς να μην αγαπήσεις αυτήν τη μπάντα; Τους βλέπεις να απογειώνονται στον ουρανό. Μήπως προσπαθούν να μας προειδοποιήσουν για κάτι; Για μία πιθανή εισβολή εξωγήινων ίσως; Ποτέ δεν θα μάθουμε.

  • POLYSICS – SUN ELECTRIC

Όταν μιλάμε για περίεργες ιαπωνικές μπάντες, οι Polysics είναι το πρώτο όνομα στην κατηγορία, λόγω της μακροζωίας τους και λόγω των δυνατών ρυθμών τους. Και το αποδεικνύουν ακόμη μια φορά με το νέο τους βίντεο για το SUN ELECTRIC. (Δυστυχώς το βίντεο δεν είναι διαθέσιμο στην χώρα μας)

  • FEMM – L.C.S.

Τέλος, έχουμε τους FEMM, ένα ακρωνύμιο για τις λέξεις Far East Mention Mannequins, ένα ζευγάρι τραγουδιστών/χορευτών, οι οποίοι είναι στην πραγματικότητα μανεκέν (έτσι γράφει στα προφίλ τους πάντως). Αυτό το βίντεο δεν είναι το πιο παράξενό τους, αλλά είναι αρκετά πιασάρικο.

Αυτήν ήταν η λίστα. Περιμένουμε κι άλλα βίντεο από εσάς στα σχόλια. Όχι οποιαδήποτε βίντεο. Βίντεο που ανήκουν στην κατηγορία WTF JAPAN!

[πηγή]

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts