Πάρκο Καινοτομίας JOIST: Το Δεύτερο Game Development Meetup της IGDA Greece, έρχεται στη Λάρισα

Smiley face

Σε συνέχεια της πρώτης πετυχημένης διοργάνωσης της κοινότητας IGDA Greece, η οποία πραγματοποιήθηκε το περασμένο καλοκαίρι στην Αθήνα, το δεύτερο meetup των games developers έρχεται, με την ίδια δυναμική, στη Λάρισα. Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στο Πάρκο Καινοτομίας JOIST, την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023, 17:30 – 21:00.

Κύριος στόχος της εκδήλωσης είναι να «ρίξει φως» στο πεδίο της ανάπτυξης βιντεοπαιχνιδιών στην Ελλάδα. Πρόκειται για μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη βιομηχανία, η οποία “μετρά” ήδη πολλούς οπαδούς σε Ελλάδα και εξωτερικό. Το Game Development Meetup Larisa θα τιμήσουν με την παρουσία τους διακεκριμένα άτομα, τόσο από τον κλάδο της ανάπτυξης όσο και από τον κλάδο της προώθησης των βιντεοπαιχνιδιών: συνεργάτες των δικτύων IGDA Greece και IndiePump, δημοσιογράφοι και παρουσιαστές τεχνολογίας, ανεξάρτητοι δημιουργοί παιχνιδιών (indie developers), αντιπρόσωποι εταιριών που αναπτύσσουν και εκδίδουν βιντεοπαιχνίδια και άτομα με εμπειρία στην gaming κοινότητα στην Ελλάδα.

Μαθητές άνω των 15 ετών, φοιτητές, μέλη τοπικών κοινοτήτων developers, επαγγελματίες του χώρου αλλά και κάθε ενδιαφερόμενος έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί για τις εξελίξεις στον χώρο των βιντεοπαιχνιδιών στην Ελλάδα. Στο τέλος της εκδήλωσης θα υπάρξει αρκετός χρόνος για αλληλεπίδραση, δικτύωση και συζήτηση για τις τρέχουσες εξελίξεις στη βιομηχανία των βιντεοπαιχνιδιών στην Ελλάδα.

Η ατζέντα της εκδήλωσης περιλαμβάνει:

  • Παρουσιάσεις, στις οποίες θα αναπτυχθούν ζητήματα του κλάδου από τους εισηγητές που θα συμμετέχουν στην εκδήλωση.
  • Kahoot Quiz: Ερωτήσεις – απαντήσεις σε σχέση με το game development.
  • Δυνατότητα “gaming experience” για τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση, στον χώρο του JOIST.

Διοργανωτής του Game Development Meetup Larisa είναι το Πάρκο Καινοτομίας JOIST και συνδιοργανωτής είναι η IGDA Greece.

Χορηγοί της εκδήλωσης “Game Development Meetup Larisa” είναι το efood και το Gnet Plus και χορηγός επικοινωνίας το IndiePump.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη για το κοινό. Μάθετε περισσότερα για τη διοργάνωση και δηλώστε συμμετοχή: Game Development Meetup Larisa IGDA Greece

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts