Περιορισμοί στα Mods του Fallout 4 για PS4

Smiley face

Μέχρι στιγμής όλα τα mods για το Fallout 4 τρέχουν άψογα στην πλατφόρμα του Xbox One, μολονότι την ύπαρξη μεριών αντιφάσεων που αναφέρθηκαν νωρίτερα μέσα στον Ιούνιο. Ωστόσο, η εταιρία παραγωγής Bethesda αντιμετωπίζει, επιπροσθέτως, ορισμένα προβλήματα όσον αφορά τα mods για το PS4.

Η Bethesda δημιούργησε ένα Creation Kit Update, το οποίο φέρει υποστήριξη για τα mods σε PS4. Ωστόσο, ήρθε αντιμέτωπη με ορισμένες τεχνικές δυσκολίες.

Η Bethesda δημιούργησε ένα Creation Kit Update, το οποίο φέρει υποστήριξη για τα mods σε PS4. Ωστόσο, έρχεται αντιμέτωπη με ορισμένες τεχνικές δυσκολίες.

Τι συμβαίνει ακριβώς ???

Η Bethesda δημιούργησε υποστήριξη των mods για PS4 (Creation Kit Update) και παρουσιάζει μερικά από τα προβλήματα που σχετίζονται με τις εργασίες με την κονσόλα του PS4:

1) Τα textures που χρησιμοποιούνται είναι κατασκευασμένα σε PC, γεγονός που σημαίνει ότι παρουσιάζονται προβλήματα στη μνήμη και στην απόδοση, όταν ενσωματώνονται στην πλατφόρμα του PS4. Παρόλα αυτά, η Bethesda αναφέρει ότι το πρόβλημα το δουλεύει σε συνεργασία με τη Sony προσπαθώντας να δημιουργήσει υποστήριξη για τα textures που προέρχονται από το PC. Θα πρέπει να περιμένουμε ένα μελλοντικό update για να δούμε το τελικό αποτέλεσμα.

2) Τα αρχεία ήχου των mods δεν υποστηρίζονται στην πλατφόρμα PS4, διότι οι τύποι αρχείων ήχου στην πλατφόρμα αυτή έχουν πνευματικά δικαιώματα. Όπως και προηγουμένως, έτσι και σε αυτή την περίπτωση η Bethesda συνεργάζεται πυρετωδώς με τη Sony για την επίλυσή του και επρόκειτο να κυκλοφορήσει ένα μελλοντικό update.

3) Το πιο σημαντικό πρόβλημα, όμως, έγκειται στο γεγονός πως το όριο του χώρου αποθήκευσης της πλατφόρμας PS4 για τα προστιθέμενα mods είναι μόνο 900 MB !!! Συγκριτικά, να αναφερθεί ότι στο Xbox One ο αντίστοιχος αποθηκευτικός χώρος ανέρχεται στα 2 GB. Γι’ αυτό το λόγο η Bethesda έκανε θερμή παράκληση στους χρήστες του PS4 να μην ανεβάζουν mods μεγαλύτερα από 900 MB όσο η ίδια θα δουλεύει μαζί με τη Sony για να αυξήσουν το ανώτατο όριο.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα βίντεο με τα οκτώ δημοφιλέστερα mods του Fallout 4 για την πλατφόρμα του Xbox One.

Παρόλο την ύπαρξη προβλημάτων, η Bethesda καθησυχάζει το κοινό αναφέροντας ότι όλα είναι υπό έλεγχο και η closed beta για τα PS4 mods είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρωθεί. 

Πηγή  

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts