Περισσότερα σημάδια για την ανακοίνωση του Diablo 4

Smiley face

Τέλη Αυγούστου είχε κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο φήμη πως στην ερχόμενη BlizzCon θα παρουσιαστεί το νέο Diablo 4 της πολύ αγαπημένης μας σειράς.

Πολλοί χρήστες ήταν πεπεισμένοι πως θα αποκαλυφθεί το Diablo 4. Ακόμα περισσότεροι ήταν αυτοί που έσπευσαν να δημιουργήσουν βίντεο όπου εξηγούσαν τους λόγους που ισχυρίζονται αυτή την άποψη.

Ένας από τους γενναίους YouTuber εν ονόματι Rhykker ο οποίος δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο έδειξε στους θεατές του, τα προϊόντα για την επερχόμενη BlizzCon. Ένα από αυτά ήταν και τεσσάρων όψεων ζάρι του Diablo με ένα “ελάττωμα”. Αντί για αριθμούς 1-1-1 είχε στις πλευρές του το 1-1-4. Αυτό σημαίνει κατά την άποψή του, την ημερομηνία του φεστιβάλ 4 Νοεμβρίου.

Το “Teaser” που δικαιολογεί το Diablo 4

 

Χθες όμως ο David Brevik, ο οποίος και είναι ο δημιουργός της σειράς Diablo, δημοσίευσε στο Twitter του ένα αρκετά ενδιαφέρον Post :
“Εδώ και είκοσι χρόνια τα παιχνίδια σε στυλ Diablo έχουν εξελιχθεί και αυτό μας εκπλήσσει. Είμαι περήφανος που είμαι ο σύμβουλος του παιχνιδιού, το οποίο έχει πάει την κατηγορία αυτή τόσο ψηλά”

 

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts