Περισσότερες αποκαλύψεις για το Pokémon GO

Smiley face

Για ακόμα μια φορά, διέρρευσαν πλάνα από το πολύ-αναμενόμενο παιχνίδι Pokémon GO στο διαδίκτυο. Οι φωτογραφίες αυτές παρουσιάζουν την διαδικασία δημιουργίας χαρακτήρα και μερικά πλάνα από πραγματικό gameplay (όχι όμως από αξιόπιστη πηγή). Τα πλάνα αυτά διέρρευσαν  από κάποιον Αυστραλό best tester του παιχνιδιού. Ακόμα και αν μοιάζουν αρκετά αληθινά, προς το παρόν θεωρούνται φήμες μέχρι την επιβεβαίωσή τους από την εταιρία. Απολαύστε τις φήμες:

Pokémon Pokémon

Φαίνεται ότι πολλοί επιχείρησαν να ασχοληθούν με τη διαρροή του παιχνιδιού στην beta φάση του. Την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκαν πάλι πλάνα από το παιχνίδι. Το πρώτο βίντεο που δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο κατέβηκε πολύ γρήγορα, πράγμα που ίσως συμβεί και στο παραπάνω.

Pokémon Pokémon

Από το βίντεο, φαίνεται ότι μάλλον το Pokémon GO θα είναι πολύ βαρύ για την εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου, οπότε καλό είναι οι χρήστες να ξεκινήσουν να αποταμιεύουν από τώρα χώρο. Από άποψη γραφικών, το παιχνίδι μοιάζει αρκετά απαιτητικό, και το γεγονός ότι χρησιμοποιεί στοιχεία της τεχνολογίας επαυξημένης πραγματικότητας (AR), μας κάνει να πιστεύουμε πως θα κάνει και πολύ χρήση της RAM. Με βάση όλα τα παραπάνω, πιστεύουμε πως οι χρήστες του παιχνιδιού χρειάζονται μία high-end συσκευή με αρκετά καλή επεξεργαστική ισχύ για να τρέχουν το παιχνίδι χωρίς πρόβλημα.

Pokémon Pokémon

Επίσης, το παιχνίδι θέλει να ενθαρρύνει τους χρήστες να βγουν έξω και να εξερευνήσουν, οπότε για τους “σπιτόγατους” αυτό ίσως είναι ένα θέμα. Αλλά, όλοι θέλουν να γίνουν Pokémon Masters. Το Pokémon GO παίζεται σε μία real world πλατφόρμα, πράγμα που κάνει την πραγματικότητα ένα πολύ καλό “παιχνίδι”.

Pokémon Pokémon

Το παιχνίδι θα είναι free-to-play αλλά με κάποιες μικρό-συναλλαγές, οι οποίες την σημερινή εποχή δεν είναι τόσο τρομερές. Να σημειωθεί εδώ ότι τα λεφτά αυτά θα πηγαίνουν στην ανάπτυξη και την συντήρηση του παιχνιδιού.

Pokémon Pokémon

Τα field tests ξεκίνησαν στην αρχή στην Ιαπωνία, και επεκτάθηκαν πρόσφατα στην Νέα Ζηλανδία και την Αυστραλία. Λογικά σε μερικούς μήνες θα έρθουν και στην Ευρώπη και την Αμερική. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει μέσα στο 2016.

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts