Πειραματικό Patch για το No Man’s Sky

Smiley face

Αρχικά να επισημανθεί πως το συγκεκριμένο άρθρο αφορά κυρίως τους gamers που αντιμετώπισαν προβλήματα επιδόσεων στο No Man’s Sky ! Έχουν γίνει, λοιπόν, πάμπολλα παράπονα επάνω σε θέματα επιδόσεων από τους χρήστες και σε ορισμένες περιπτώσεις το No Man’s Sky έχει καταστεί ακατάλληλο ώστε να μπορέσει να το παίξει κάποιος αποτελεσματικά. Μετά την κυκλοφορία ενός πρώτου patch, βρίσκεται ακόμη υπό επεξεργασία το επόμενο, αλλά όσοι από εσάς δεν μπορούν να παίξουν το No Man’s Sky καθόλου, μπορείτε να το προμηθευτείτε άμεσα. Να τονισθεί, όμως, πως το patch αυτό θεωρείται “πειραματικό“, καθώς δεν έχει λάβει ακόμη την τελική του υπόσταση.

Επιβλητικό και ταυτόχρονα χαλαρωτικό το τοπίο στο No Man's Sky. Μακάρι τα προβλήματα να διορθωθούν σύντομα !

Επιβλητικό και ταυτόχρονα χαλαρωτικό το τοπίο στο No Man’s Sky. Μακάρι τα προβλήματα να διορθωθούν σύντομα !

Τι βελτιώνεται ???

Η εταιρία Hello Games πρόκειται να βγάλει στην κυκλοφορία ένα patch για το καινούργιο της παιχνίδι – υπερπαραγωγή, το οποίο υπόσχεται να ρυθμίσει μερικά βασικά προβλήματα που έχουν εμφανιστεί. Μερικά από αυτά είναι: Τα “νευρικάframerates, η δυνατότητα αποτελεσματικής επιλογής alt+tab μέσα στο game καθώς και η απενεργοποίηση του Gsync ως προεπιλογή. Επιπλέον, το patch θα βελτιώσει τον χειρισμό με το ποντίκι καθώς και την απόδοση των CPU’s με λιγότερα από τέσσερα threads !

Το γραφικό περιβάλλον του παιχνιδιού δεν περιγράφεται με λόγια, παρά μόνο με επιφωνήματα θαυμασμού !

Το γραφικό περιβάλλον του παιχνιδιού δεν περιγράφεται με λόγια, παρά μόνο με επιφωνήματα θαυμασμού !

Ωστόσο, να υπενθυμίσουμε ξανά ότι όσοι μπορείτε και παίζετε το No Man’s Sky χωρίς κανένα πρόβλημα, ΜΗ ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ να εγκαταστήσετε το καινούργιο patch, διότι βρίσκεται ακόμη σε πειραματικό στάδιο. Σε περίπτωση που τα βρείτε σκούρα, η εταιρία Hello Games συνιστά, σε πρώτη φάση, να ακολουθήσετε ορισμένες συμβουλές – λύσεις στην κοινότητα του Steam, παρά να προβείτε σε βεβιασμένη εγκατάσταση του δεύτερου, στη σειρά, patch. Εάν δεν καταφέρετε να βρείτε κάποια λύση στο forum, τότε ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες:

  1. Δεξί κλικ στο No Man’s Sky στο Steam
  2. Επιλογή “Ιδιότητες”
  3. Επιλογή “Betas”
  4. Σύνδεση με τον κωδικό “3xperimental”
  5. Κάντε το σταυρό σας και καλή επιτυχία 🙂

Αναμένουμε να δούμε ριζικές βελτιώσεις στο No Man’s Sky, γιατί είναι κρίμα μία τόσο πολλά υποσχόμενη υπερπαραγωγή να χαθεί εξαιτίας μερικών bugs και όχι μόνο. Παρακάτω, πάρτε ένα δείγμα από το επίσημο trailer του παιχνιδιού όπως και από ένα gameplay walkthrough (κυρίως για να δείτε το gameplay και ΟΧΙ τη λύση του πρώτου μέρους !!!)

Πηγή 

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts