Πληροφορίες για την ταινία Hirunehime

Smiley face

Η επίσημη ιστοσελίδα για την νέα ταινία του anime σκηνοθέτη Kenji Kamiyama, Hirunehime –Shiranai Watashi no Monogatari- (Princess Nap –The Story of Unknown Me-) δημοσίευσε σήμερα ένα teaser visual με την πρωταγωνίστρια της ταινίας, Kokone Morikawa, να κοιμάται στην αγκαλιά του ρομπότ HEARTS. Η λεζάντα λέει “Why am I sleepy all day like this?” (Γιατί νυστάζω όλη μέρα;).

hirunehime

Ο Kamiyama είναι γνωστός για τις σκηνοθετικές του δουλειές στα Ghost in the Shell: Stand Alone Complex (2002-2006), Eden of the East (2009), και 009 Re:Cyborg (2012). Η νέα επερχόμενη ταινία του, Hirunehime, είναι προγραμματισμένη για πρεμιέρα τον Μάρτιο του 2017 στους κινηματογράφους της Ιαπωνίας.

Η ιστορία διαδραματίζεται στην περιοχή Kojima της Νομαρχίας Okayama, το 2020, δύο μέρες πριν την έναρξη των Ολυμπιακών και Παρά-Ολυμπιακών Αγώνων. Εστιάζει στην σχέση μεταξύ της πρωταγωνίστριας Kokone, η οποία νυστάζει πάντα, και του πατέρα της. Αυτήν βλέπει συνεχώς το ίδιο όνειρο, μέχρι που διαπιστώνει ότι είναι άμεσα συνδεδεμένο με ένα μεγάλο οικογενειακό μυστικό που μέχρι τότε δεν γνώριζε.

Το κύριο προσωπικό της ταινίας:

Director/Screenplay Writer: Kenji Kamiyama
Original Character Designer: Satoko Morikawa
“Hearts” Designer: Shigeto Koyama
Animation Director: Atsuko Sasaki
Anime Production: Signal-MD
Distributor: Warner Brothers Japan

[πηγή]

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts