Το Pokemon the Series: Sun and Moon κάνει το ντεμπούτο του στο Disney XD

Smiley face

Και κανένα ίχνος της Serena ως τώρα

Με το Pokemon Sun and Moon να κυκλοφορεί για 3DS (στην Ευρώπη θα έρθει στις 23 Νοεμβρίου, οπότε υπομονή), το κανάλι Disney XD και η The Pokémon Company International συμμάχησαν για να ανακοινώσουν κάποια νέα που έκαναν τα όνειρα αρκετών να βγουν αληθινά. Οι δύο εταιρίες έγιναν συνέταιροι για μια πολυετή διανομή anime, κάνοντας το Disney XD το νέο σπίτι για τα Pokemon anime (Η Disney πάει να γίνει η ΕΑ για σειρές και anime). Αν σκεφτεί κανείς πως η ανακοίνωση αυτή έγινε στα 20α γενέθλια των Pokemon, δεν θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερη στιγμή.

Σαν μέρος της συμφωνίας, το κανάλι δεν θα δείξει μόνο έναν μαραθώνιο όλων των προηγούμενων επεισοδίων (900 συνολικά) και 15 ταινίες, αλλά θα αποτελεί το κανάλι που θα γίνει το ντεμπούτο της ταινίας Pokémon the Movie: Volcanion and the Mechanical Marvel (στις 5 Δεκεμβρίου), καθώς και την 20η σεζόν της σειράς: Pokémon The Series: Sun & Moon με άγνωστη ημερομηνία (Η Disney κάνει και πολύ σκληρά παζάρια τελικά).

Μπορείτε να δείτε το τρέιλερ εδώ:

Pokémon the Series: Sun & Moon Trailer

Η επίσημη περιγραφή μας δίνει μια γεύση για το τι θα αντιμετωπίσουν ο Ash, ο Pikachu και οι υπόλοιποι:

“Ο Ash και οι φίλοι του θα κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην περιοχή Alola στο Pokémon the Series: Sun & Moon! Παρακολουθήστε την νέα τους περιπέτεια σε αυτή τη συναρπαστική σεζόν.”

“Στη διάρκεια των εορτασμών για τα 20 χρόνια μας, η διάθεση των φαν μας για Pokemon είναι σε πρωτόγνωρα επίπεδα, και η The Pokémon Company International είναι ενθουσιασμένη που θα συνεργαστεί με το Disney XD σαν το νέο σπίτι για το Pokemon anime στην Αμερική, ” είπε η Emily Arons, υποδιευθύντρια της The Pokémon Company International. ” Το Disney XD είναι ο τέλειος τρόπος να δώσουμε Pokemon anime σε παιδιά και φαν παντού σε όλη τη χώρα μέσω των πολλών πλατφορμών.”

 

 

 

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts