Πως να κάνετε Rank Up γρήγορα στο CS:GO

Smiley face

Μετά από μεγάλη έρευνα είμαστε έτοιμοι να σας δώσουμε κάποιες συμβουλές για το πως να κάνετε Rank Up πιο γρήγορα. Σίγουρα δεν θα είναι ο κατάλληλος οδηγός για όλους αλλά 100% είναι μία πολύ καλή αρχή να αρχίσετε να βελτιώνετε.

Τι να βελτιώσετε για να κάνετε Rank Up.

Rank

1.Slivers και Gold Nova

Προσπαθήστε να βελτιώσετε το reflection σας. Γενικά να βελτιώσετε το γενικό aim σας. Προσπαθήστε να παίζετε πολλά deathmatch. Μην ξεχνάτε να αγοράζετε ARMOR. Είναι πολύ σημαντικό.

 

2. Master Guardians (AKs)

Το aim σας, λογικά, θα είναι καλό σε αυτό το στάδιο. Προσπαθήστε να μάθετε τα maps (flow, map design). Μάθετε στρατηγικές για το terrorist side.

 

3.Distinguished Master Guardian (DMG)

Το πιο σημαντικό σε αυτό το rank είναι να μάθετε τα position σας. Επίσης να μάθετε την οικονομία του CS:GO.

 

4. Eagles

Απλά εμπιστευτείτε τους συμπαίκτες σας. Δεν είστε στο silver πια. Νομίζετε πως είστε ο “θεός” του CS:GO αλλά……όχι…

 

Rank

 

Παρακάτω θα βρείτε γενικές οδηγίες για το πως να κάνετε rank up:

 

TeamPlay

Από το DMG και μετά το teamplay παίζει πρωταρχικό ρόλο στην νίκη ενός match. Στα χαμηλότερα ranks δεν είναι και τόσο σημαντικό γιατί μπορείς εύκολα να κάνεις carry ένα team. Οι περισσότεροι μένουν κολλημένοι σε αυτό το rank γιατί δεν έχουν teamplay.

 

Πως να βελτιώσετε το TeamPlay σας ως άτομο.

Καταρχάς σε κάποιες περιπτώσεις δεν θα μπορέσετε επειδή κάποιοι είναι μ@λ@κες. Δεύτερον, πάρτε ένα μικρόφωνο και χρησιμοποιήστε το.

Για να βελτιώσετε το teamplay σας να φέρεστε σωστά. Μην βρίζετε και να ενθαρρύνετε τους συμπαίκτες σας. Μην λογομαχήσετε μαζί τους αν κάνουν κάτι λάθος. Ακόμα και αν σας βρίσουν πείτε τους ήρεμα να “καλμάρουν”. Μην είστε troller. Γενικά προσπαθείτε να το χρησιμοποιείτε όσο το λιγότερο γίνεται, το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν. Πείτε πού είστε και το objective σας με 2-3 λέξεις.

 

Aim

Δεν έχουμε να πούμε πολλά για αυτό. Μπορείτε να κάνετε training σε aim maps. Παρακάτω σας έχουμε δύο από αυτά :

 

https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=213240871

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?l=greek&id=243702660

Επόμενο βήμα είναι να παίζετε σε Deathmatch Community Servers. Ποτέ σε servers της Valve.

 

Endnote

Για να τελειώσουμε αυτό το άρθρο θα πω κάτι τελευταίο. Μπορεί το εκάστοτε άρθρο να μην σας βοήθησε από πολύ έως καθόλου. Αν όντως δεν σας βοήθησε σας έχουμε μία τελευταία οδηγία. Όλοι οι παίκτες έχουν ατέλειες. Βρείτε ποια είναι οι ατέλεια σας και φτιάξτε την. Για παράδειγμα μπορεί να μην ξέρετε τα smokes της mirage. Μάθετέ τα…

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts