Πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν του Attack on Titan τον Απρίλιο

Smiley face

Ή αλλιώς μετατραυματικό στρες part II

Στο 21ο manga volume του Attack on Titan, το περιτύλιγμα είχε μια πολύ ενδιαφέρουσα ενημέρωση. Φαίνεται πως η δεύτερη σεζόν του πολυαναμενόμενου anime θα μας φέρει καινούργιες καφρίλες και PTSD τον Απρίλιο, με ακριβή ημερομηνία άγνωστη.

Η δεύτερη σεζόν ανακοινώθηκε αρχικά τον σχετικά μακρινό Νοέμβριο του 2014 και είχε προγραμματιστεί για το 2016.

Η πρώτη σεζόν με 25 επεισόδια προβλήθηκε από τον Απρίλιο μέχρι το Σεπτέμβριο του 2013 (έκαψα μια εξεταστική για να δω τα επεισόδια μέσα σε μια βδομάδα). Τα Funimation και Crunchyroll έκαναν stream τα επεισόδια καθώς προβάλλονταν στην Ιαπωνία, οπότε ίσως να περιμένουμε κάτι παρόμοιο και τώρα. Η πρώτη σεζόν αποτέλεσε έμπνευση για δύο anime ταινίες το 2014 και 2015 αντίστοιχα.

Το manga του Hajime Isayama “γέννησε” και αρκετά spinn-offs, αρκετές νουβέλες, μια ταινία με ηθοποιούς σε δύο μέρη, μια spin-off σειρά με ηθοποιούς (itsucksitsucksitsucks) και ένα OVA. Δύο από τα spinn-off manga, τα Attack on Titan: No Regrets (δείτε το, είναι τρομερό) και Attack on Titan: Junior High (μη το δείτε, θα μαχαιρώσετε τα μάτια σας με οδοντογλυφίδες) απέκτησαν και δικά τους anime.

Ο Isayama κυκλοφόρησε το manga το 2009 στο Bessatsu Shōnen Magazine και το Kodansha κυκλοφόρησε το 20ο τεύχος στην Ιαπωνία στις 9 Αυγούστου. Η Kodansha Comics κυκλοφορεί το manga στα αγγλικά και έβγαλε το 20ο τεύχος την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου. Οπότε τώρα, ξέρετε που να το ψάξετε. Να μην ξεχάσω, το Crunchyroll βγάζει το manga σε ψηφιακή μορφή στα αγγλικά καθώς νέα κεφάλαια κυκλοφορούν στην Ιαπωνία.

Να κλείσω και ραντεβού με τον ψυχολόγο πριν αρχίσει η σεζόν.

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts