Προσωρινά αδύνατη η μεταφορά παλιών Pokemon στις Sun and Moon

Smiley face

Τα Pokemon Sun and Moon δεν θα είναι συμβατά με την Pokemon Bank για ένα διάστημα

Έχουμε μερικά καλά και μερικά κακά νέα. Σήμερα η Nintendo έδωσε λεπτομέρειες για το πως οι παίκτες θα μπορούν να μεταφέρουν παλιά Pokemon από τις εκδόσεις X, Y, Omega RubyAlpha Sapphire και τα remake των Pokemon Red, Blue και Yellow στις Sun and Moon. Τα κακά νέα είναι άλλα. Η συγκεκριμένη λειτουργικότητα θα είναι διαθέσιμη σε μια ενημέρωση της Pokemon Bank που θα έρθει περίπου τον Ιανουάριο του 2017. (editor’s note: Στην ουσία αυτό γίνεται γιατί ακόμα τεστάρουν τα power balances, καθώς δε θέλουν να υπάρχει power creep.)

Παρακάτω υπάρχει ένα σχετικό διάγραμμα που θα σας δείξει πως ακριβώς θα λειτουργεί το σύστημα:

pokemonsunandmoon

Στην ουσία, Pokemon από τα παιχνίδια 6ης γενιάς (X, Y, Omega Ruby, Alpha Sapphire) μπορούν να σταλούν στην Pokemon Bank. Μόνο τότε μπορούν να μεταφερθούν στις Pokemon Sun and Moon. Τα Pokemon της Sun and Moon μπορούν επίσης να σταλούν στην τράπεζα. Όμως, όταν ένα Pokemon σταλεί στις Sun and Moon, δεν γίνεται να ξαναγυρίσει στο παιχνίδι απ’ όπου προήλθε.

Τα Pokemon 5ης γενιάς (Black, White κτλ) καθώς και Pokemon από τα remake για ψηφιακές κονσόλες μπορούν να σταλούν στην Pokemon Bank μέσω της εφαρμογής Poke Transporter.

Να υπενθυμίσουμε για όσους δεν την έχουν χρησιμοποιήσει πως η Pokemon Bank απαιτεί για τη χρήση της ετήσια εγγραφή κόστους $4.99.

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts