Πρώτο promo για το Mob Psycho 100

Smiley face

Το Mob Psycho 100 είναι μία ακόμη δημιουργία-manga του γνωστού πλέον ONE εξαιτίας της προηγούμενης τεράστιας επιτυχίας του, One-Punch Man. Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από τον Mob, ένα παιδί που δεν ξεχωρίζει μέσα στο πλήθος “γι’αυτό και το όνομα”, όμως με μία μυστική δύναμη. Όταν ο συναισθηματικός του μετρητής φτάσει στο 100, θα προκληθεί μία τεράστια έκρηξη.

Την προηγούμενη Παρασκευή, η επίσημη σελίδα του νέου Mob Psycho 100 anime κυκλοφόρησε το πρώτο βίντεο για την προώθηση του νέου anime, από το οποίο επίσης μαθαίνουμε πως το anime θα είναι έτοιμο τον Ιούλιο. Το βίντεο είναι στα Ιαπωνικά με αγγλικούς υπότιτλους και ακούγεται να μιλάει ο χαρακτήρας Arataka Reigen (Takahiro Sakurai). Μπορείτε να δείτε το βίντεο παρακάτω:

Και ακολουθεί το cast των ηθοποιών:

Setsuo Itō ως Shigeo “Mob” Kageyama
Takahiro Sakurai ως Arataka Reigen
Akio Ohtsuka ως Ekubo
Miyu Irino ως Ritsu Kageyama
Yoshimasa Hosoya ως Tenga Onigawara
Atsumi Tanezaki ως Tome Kurata
Yoshitsugu Matsuoka ως Teruki Hanazawa
Ayumi Fujimura ως Ichi Mezato
Uki Satake ως Tsubomi

Το Mob Psycho 100 θα είναι μία παραγωγή του Studio BONES (Fullmetal Alchemist,Darker than Black, Soul Eater), σε σκηνοθεσία Yuzuru Tachikawa (Death Parade). Το σχεδιασμό των χαρακτήρων έχει αναλάβει ο Yoshimichi Kameda (One-Punch Man) και τη σκηνοθεσία ήχου ο Kazuhiro Wakabayashi (Eureka Seven).

Πηγή: AnimeNewsNetwork

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts