GameHorizon.gr

Random Humour Anime

Ένας λόγος που πολλοί λατρεύουν τα comedy anime είναι το random humour. Τι σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει ότι στα συγκεκριμένα anime γίνονται πράγματα χωρίς ιδιαίτερο λόγο, χωρίς λογική, χωρίς συνέπεια. Γίνονται στα ξαφνικά και είναι τόσο απροσδόκητα που προκαλούν και το περισσότερο γέλιο. Random humour βέβαια συναντάμε και σε πολλά άλλα είδη anime, όμως σήμερα θα δούμε αυστηρά Comedy. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν:

1)Detroit Metal City

Από τα καλύτερα Comedy που υπάρχουν εκεί έξω. Μονίμως, η εξέλιξη του κάθε επεισοδίου θα πάρει την πιο extreme τροπή κι εμείς θα μάθουμε Γαλλικά με τον Nishida, θα δούμε την προσπάθεια του Krauser (του Δεύτερου) να πει τη λέξη “Rape” 11 φορές σε 1 δευτερόλεπτο για να εκπληρώσει την ευχή ενός φαν, αλλά και την απόλαυση που νιώθει ένας 50χρονος όταν τον κακομεταχειρίζεται live η μπάντα. Το anime έχει απίστευτη πλάκα και είναι ένα must για όποιον λατρεύει τα Comedy.

random

2)Inferno Cop

Φήμες λένε πως κανείς δεν κατάλαβε την υπόθεση του Inferno Cop, αλλά όχι ότι νοιάστηκε και ποτέ κανείς. Το άγρυπνο πνεύμα ενός μπάτσου θα ξυπνήσει και πάλι για να προστατεύσει την ανθρωπότητα, καθώς οι “κακοί” αρκεί να πουν ένα “Πληρώνω τους φόρους μου” για να τη βγάλουν καθαρή από τη ζωντανή Αστυνομία. Άλλωστε πως να μη γελάσεις όταν από τα νερά μίας γέννας πλημμυρίζουν μία ολόκληρη πόλη ή όταν 3 πράκτορες του FBI πηγαίνουν για να (ξανά)σκοτώσουν το πνεύμα ενός μπάτσου στο νοσοκομείο;

random

3)Cromartie High School

Στο Cromartie High School θα δούμε την ιστορία του πιο περίεργου τμήματος στην ιστορία. Στο anime θα δούμε τον Freddie Mercury να καλπάζει στο γήπεδο του μπάσκετ, ένα ρομπότ ανάμεσα στους 3 νταήδες του σχολείου χωρίς κανείς να αναγνωρίζει ότι είναι ρομπότ, έναν γορίλα που φτιάχνει sushi και θα προσπαθήσουμε να μάθουμε επιτέλους το όνομα από ένα τσιράκι. Εκτός όμως από τα χωρίς λογική κομμάτια του anime, άφθονο γέλιο προσφέρει και ο σχεδιασμός, ειδικά των προσώπων.

random

4)Level-E

Ένα σχετικά άγνωστο anime, δημιουργία όμως του Yoshihiro Togashi (Hunter x Hunter, Yu Yu Hakusho). Η ιστορία του πρίγκιπα ολόκληρου του Γαλαξία που κατεβαίνει στη Γη και προσπαθεί να φέρει τα άνω κάτω, καθώς εκτός από πρίγκιπας, είναι και πλακατζής. Στο anime θα δούμε πέντε παιδιά να γίνονται Power Rangers με το ζόρι, ένα love-story μεταξύ δύο γυναικών που θα επιφέρει την καταστροφή της ανθρωπότητας και τους μπράβους του πρίγκιπα να προσπαθούν να διορθώσουν ότι ζημιά δημιουργεί αυτός. 

random

5)Nichijou

Και όχι δε λέμε το Danshi Koukousei no Nichijou, που και αυτό είναι ένα υπέροχο comedy. Στο Nichijou θα παρακολουθήσουμε την ήρεμη ζωή μιας πόλη παρέα με ένα ρομπότ και μία γάτα που μιλάει. Επίσης θα παρακολουθήσουμε έναν αγώνα wrestling μεταξύ του διευθυντή του σχολείου κι ενός ελαφιού και το πιο ενθουσιώδες match ποδοσφαίρου με νομίσματα. Τώρα που το σκέφτομαι, η ζωή σε αυτήν την πόλη κάθε άλλο παρά ήσυχη δεν είναι.

random

Αυτά ήταν τα αγαπημένα μας random humour anime. Πείτε τα δικά σας αγαπημένα στα σχόλια.

Ευχαριστώ το φίλο Κέρμε για τη συνεισφορά του στη συγγραφή της λίστας.

Facebook Comments

Δημήτρης Νάκος
Ονομάζεται Νάκος Δημήτρης (ChocoTroll) και είναι λάτρης του LoL και των anime. Έπαιζε Pc Games από πολύ μικρός με πρώτη του αγάπη τα Worms και Age of Empires, με αγαπημένα είδη πλέον τα roguelike και stealth. Μεγαλώνοντας γνώρισε τα anime μέσα από ένα map του Warcraft, το Fight of Characters. Έχει δει πάρα πολλά horror και Superpower anime, ενώ τα αγαπημένα του είναι τα Comedy.

No comments

Leave a Reply

GAMEHORIZON RECRUITMENT

GameHorizon