Μετάβαση στο περιεχόμενο
Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2026 indiepump.space
ΔιαφήμισηForgotten Eras, hand crafted game made by Behind the Hump. Wishlist on Steam
Gaming

Recore Απαιτήσεις Συστήματος!

Ένα από τα μεγαλύτερα releases του μήνα εάν όχι το μεγαλύτερο είναι το Recore, ένα Action Adventure Shooter που αναμένεται να κυκλοφορήσει ταυτόχρονα για Xbox One και PC στις 16 Οκτωβρίου για Ευρώπη  και στις 13 για την Αμερικάνικη αγορά.

Το Recore είναι δημιουργία του Mark Pacini δημιουργό των Metroid Prime για την Nintendo και του Keiji Inafume δημιουργό της σειράς Onimusha και Dead Rising αλλά και art illustrator της σειράς Megaman.

ΔιαφήμισηMarketistas: website, λογότυπο και social για την επιχείρησή σου

Ας δούμε όμως αναλυτικότερα τις απαιτήσεις του Recore που αναμένεται να μας ταξιδέψει σ’έναν χρωματικά υπέροχο και ατμοσφαιρικό κόσμο.

Minimum απαιτήσεις:

  • Λειτουργικό: Windows 10
  • Architecture: x64, X64
  • DirectX: DX11
  • Ram: 8GB
  • Video Memory: 2GB
  • CPU: Intel Core i5-4460, 2.70GHz ή AMD FX-6300
  • GPU:Nvidia GeForce GTX 660 ή AMD Radeon R7

Recommended απαιτήσεις

  • Λειτουργικό: Windows 10
  • Architecture: x64, X64
  • DirectX: DX11
  • Ram: 16GB
  • Video Memory: 4GB
  • CPU: Intel Core i5 4590, 3.9 GHz ή AMD ισοδύναμο
  • GPU: NVIDIA GeForce GTX 970 ή AMD Radeon R9

Αυτό που αναφέρει η Microsoft και βλέπουμε στις απαιτήσεις είναι πως τα Windows 10 είναι απαραίτητα για το Recore ενώ σαν recommend controller έχει το χειριστήριο του Xbox One. Επίσης κάτι ακόμα που είναι αξιοσημείωτο είναι πως σαν mimimum χρειάζεται 8Gb Ram!

To Recore είναι σίγουρα ένα από τα μεγάλα στοιχήματα της Microsoft καθώς γοήτευσε πολλούς και από την πρόσφατη παρουσίασή του στη φετινή E3 ενώ ορισμένοι το παρομοίασαν ως το Zelda της Microsoft!

Recore Launch Trailer

ΔιαφήμισηMarketistas: website, λογότυπο και social για την επιχείρησή σου

 

 

[Πηγή]

Κοινοποίηση Facebook X Reddit

Διάβασε επίσης

ΔιαφήμισηForgotten Eras, wishlist on Steam