Ανακοινώθηκε το πρώτο Dlc για το Resident Evil 7

Smiley face

Βρισκόμαστε 6 μέρες πριν από την επίσημη κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου Resident Evil 7 που θα κυκλοφορήσει στις 24 Ιανουαρίου για PS4, Xbox One και PC!

Ο τρόμος θα επιστρέψει για ακόμη μια φορά στις οθόνες μετά τα μέτρια Resident Evil 5 και 6 η Capcom στρέφεται στο να επιστρέψει τη σειρά στον απόλυτο τρόμο κάτι που φαίνεται σε μεγάλο βαθμό ήδη από τα demo που κυκλοφόρησαν μέχρι στιγμής!

Resident

Σήμερα ανακοινώθηκε πως μέσα στην άνοιξη του 2017 θα κυκλοφορήσει και το πρώτο Dlc με την ονομασία “Not a Hero”.

Στο νέο Dlc θα δε θα έχετε σαν κεντρικό πρωταγωνιστή τον Ethan αλλά έναν καινούργιο χωρίς ακόμα να υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες από την ίδια την Capcom!

Resident

Αξίζει να θυμίσουμε πως για πρώτη φορά η Capcom δεν χρησιμοποιεί κάποιον από τους πρωταγωνιστές της σειράς στο Resident Evil 7 όπως οι Claire, Leon , Jill κ.α. αλλά έναν νέο χαρακτήρα με την ονομασία Ethan ο οποίος αναζητά την γυναίκα του που έχει εξαφανιστεί και βρίσκεται αντιμέτωπος με μια θηριωδία…..

Τέλος η Capcom έχει ανακοινώσει πως θα υπάρξει ένα Season Pass με το οποίο θα “ξεκλειδώνετε” τα Dlc που θα έχουν την μορφή επεισοδίων και πως σύμφωνα με το Gematsu πολύ πιθανή θεωρείται και η κυκλοφορία ενός δωρεάν Dlc λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του Resident Evil 7! (editor’s note: Πιθανότερο κάποιο δωρεάν skin pack αν κρίνουμε από τα τελευταία resident evil.)

 

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το νέο trailer του Resident Evil 7

 

[Πηγή]

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts