Το sequel του Lords of the Fallen θα συμβεί, αλλά όχι σύντομα.

Smiley face

Ένα sequel του Lords of the Fallen, ενός κλώνου του Dark Souls, βρίσκεται υπό ανάπτυξη. Οι developers της CI Games έχουν βάλει μόνο μια «πολύ μικρή ομάδα» να δουλέψει πάνω στο project, καθώς πιστεύουν πως αυτό θα αργήσει να δει το φως της μέρας.

 

Ο CEO της CI Games, Marek Tyminski δήλωσε στην Eurogamer, «Φυσικά και έχουμε αυτό το παιχνίδι στο πρόγραμμα μας και φυσικά θέλουμε να το κάνουμε κάτι σπουδαίο. Είμαστε πολύ σοβαροί για το sequel του Lords of the Fallen.»

Lords of the Fallen pic 1

Lords of the Fallen pic 1

Πρόσθεσε πως η CI Games δεν θα παραδώσει ένα «μισοτελειωμένο» παιχνίδι. Είπε πως δίνοντας στην ομάδα τον χρόνο που χρειάζεται για να δημιουργήσει ένα κάλο παιχνίδι είναι «ο πιο ποιοτικός τρόπος» για να προοδεύσεις.

Μέσα στο 2015, ο Tyminski δήλωσε πως η CI Games ήλπιζε να κυκλοφορήσει το Lords of the Fallen 2 στα μέσα του 2017, κάτι που απ’ ότι φαίνεται δεν να ισχύει πια.

 

«Δεν θα έλεγα ότι βρίσκεται μερικά χρόνια μακριά» είπε στην Eurogamer σε καινούργια συνέντευξη. «Δουλεύουμε αρκετά πάνω στο Lords of the Fallen 2, πραγματικά έχουμε καταφέρει πολλά. Βρίσκουμε τις καλύτερες ομάδες που μπορούν να συνεργαστούν πάνω σε αυτό το παιχνίδι και μόλις αποκτήσουμε αυτό το σκηνικό που επιθυμούμε, γνωρίζουμε λίγο πολύ τι θέλουμε να κάνουμε.»

Lords of the Fallen pic 2

Lords of the Fallen pic 2

Στην ίδια συνέντευξη μίλησε ο Tomasz Gop, ο παραγωγός του πρώτου Lords of the Fallen και του ανερχόμενου sequel του πριν την αποχώρηση του το 2015. Όπως ο ίδιος τόνισε δεν έχει αφήσει εξ ολοκλήρου την CI Games, λέγοντας στην Eurogamer πως έκανε ένα βήμα πίσω «λόγο της μείωσης στα μελη της ομάδας, στο πεδίο εφαρμογής, στο budget, στην επιχειρηματική προσέγγιση.» Ο Gob δουλεύει τώρα για την Destructive Creations, την ομάδα πίσω από το αμφιλεγόμενο Hatred.

 

Το Lords of the Fallen έχει πουλήσει εκατοντάδες χιλιάδες αντίτυπα και ήταν τρομερά κερδοφόρο. Το παιχνίδι αναπτύχθηκε σε συνεργασία με το Γερμανικό στούντιο Deck 13, το οποίο δεν λαμβάνει μέρος στην δημιουργία του sequel.

 

Η CI Games έχει επίσης δημιουργήσει το Sniper: Ghost Warrior 3, ένα παιχνίδι για το οποίο το ίδιο το στούντιο παραδέχθηκε ότι έκανε λάθη στην προσπάθειά του να «συναγωνιστεί άλλους ΑΑΑ τίτλους.»

πηγή: link

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts