Το Splatoon 2 θα έχει και Single Player Campaign!

Smiley face

Η μαμά Nintendo πριν από λίγες ημέρες μας παρουσίασε και επίσημα το Nintendo Switch! Πέρα από την κονσόλα μας παρουσίασε και ένα πλήθος τίτλων που θα κυκλοφορήσουν κατά τη διάρκεια του 2017 και όχι μόνο!

Μια ανακοίνωση ωστόσο που ενθουσίασε το κοινό της Nintendo ήταν η ανακοίνωση του Splatoon 2 που θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι του 2017 ενώ το Nintendo Switch  αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 3 Μαρτίου δηλαδή σε σχεδόν ένα μήνα!

Splatoon

Το πρώτο Splatoon είχε κυκλοφορήσει αρχικά στο WiiU το 2015 και κατάφερε να πουλήσει 4.57 εκατομμύρια αντίτυπα σε μία κονσόλα με μόλις 13,5 εκατομμύρια πωλήσεις όπως ήταν το WiiU!

Το Splatoon αγαπήθηκε κυρίως για το υπέροχο και μοναδικό Multiplayer που προσέφερε στον χρήστη με επικές μάχες και ένα τεράστιο αριθμό customization των εκάστοτε χαρακτήρων!

Έτσι λοιπόν σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες το 2ο κεφάλαιο της σειράς αναμένεται πέρα από το καθαρό και γνήσιο Multiplayer κομμάτι θα έχει και ένα single player campaign όπως είχε άλλωστε και το πρώτο Splatoon!

Splatoon

Ωστόσο δεν υπάρχουν ακόμα περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Singleplayer αλλά και Multiplayer κομμάτι του Splatoon 2 πέρα από το θα διαθέτει πολλά νέα weapons, νέες πίστες και πιθανότατα νέα PVP Modes!

 

Μπορείτε να δείτε το επίσημο Trailer του Splatoon 2 καθώς και ένα gameplay video παρακάτω

 

 

[Πηγή]

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts