Η Square Enix ανακοινώνει επίσημα το νέο Tomb Raider.

Smiley face

Η Square Enix ανακοίνωσε επίσημα ότι το νέο Tomb Raider  βρίσκεται καθόδων. Η εταιρία το επιβεβαίωσε με μια σύντομη δήλωση, αν και δεν προχώρησε στην αποκάλυψη του τίτλου, της ημερομηνίας κυκλοφορίας ή σε ποια platforms θα το δούμε.

 

Η Square Enix ανακοινώνει επίσημα το νέο Tomb Raider.

 

«Με γνώμονα τον στόχο μας να βάζουμε μπροστά τους fans μας, θέλουμε να ξέρετε ότι δεν θα μεσολαβήσει πολύς καιρός από την επίσημη ανακοίνωση του και την ημερομηνία που θα το έχετε στα χέρια σας», αναφέρει η δήλωση. «Το ταξίδι μας θα ξεκινήσει με ένα σημαντικό και μεγάλο event το 2018. Απλά ανυπομονούμε να σας οδηγήσουμε στην νέα περιπέτεια της Lara Croft

 

Η Square Enix ανακοινώνει επίσημα το νέο Tomb Raider.

 

Αυτό θα είναι το τρίτο παιχνίδι μετά το reboot που δέχθηκε το franchise και κυκλοφορούσε ως φήμη αρκετό καιρό τώρα. Δεν είναι γνωστό ποια εταιρία έχει αναλάβει την ανάπτυξη του και μια από τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο ανέφεραν πως το επόμενο παιχνίδι της σειράς θα ονομάζεται “Shadow of the Tomb Raider” χωρίς αυτή η πληροφορία να έχει επιβεβαιωθεί ή καταρριφθεί από την Square Enix.

 

 

 

Αυτές τις πληροφορίες έχουμε ως τώρα και ελπίζουμε πως με τον καινούργιο χρόνο η Square Enix  θα μας φέρει περισσότερες λεπτομέρειες στο φως!

 

πηγή:link

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts