Το Super Mario Run έφτασε τα 50 εκατομμύρια Downloads!

Smiley face

Στις 15 Δεκεμβρίου κυκλοφόρησε αποκλειστικά για ios το Super Mario Run από την μαμά Nintendo και μας δίνει την δυνατότητα να “τρέξουμε” με τον αγαπημένο μας υδραυλικό!

Super Mario Run

Δεν έχουν περάσει ακόμα 2 εβδομάδες από την κυκλοφορία του Super Mario Run και ήδη μετρά 50 εκατομμύρια downloads παρά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η λίγο ίσως τσιμπημένη τιμή του (για όσους θέλουν να το αγοράσουν από το App Store στοιχίζει 9,99€) γι αυτό η ίδια η Nintendo έδωσε σε όλους τους κατόχους του τίτλου 10 free Toad Rally tickets!

Η Nintendo μπήκε δυναμικά στο χώρο του Mobile Gaming με την κυκλοφορία του Pokemon Go από την Niantic το καλοκαίρι το οποίο έσπασε κάθε ρεκόρ στην κυριολεξία και έφερε μια αναστάτωση σε όλο τον κόσμο! (Εκτός από μερικά ατυχήματα!)

Super Mario Run

Όλα δείχνουν πως η Nintendo θα συνεχίσει να κυκλοφορεί τίτλους για smartphones μέσα στο 2017 με φήμες να λένε πως θα ανακοινώσει την κυκλοφορία ενός Fire Emblem τίτλου και όχι μόνο!

Εμείς δεν έχουμε μόνο παρά να την υποστηρίξουμε αφού δείχνει πως παρά τις κάποιες αντιδράσεις η Nintendo εισβάλει για τα καλά στο χώρο του Mobile Gaming!

 

Μπορείτε παρακάτω να δείτε το νέο video από το Super Mario Run όπου η Nintendo μας παρουσιάζει ποιος είναι ο Mario!

 

 

 

[Πηγή]

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts