Σύντομα το Νέο Demo του Aurora: The Lost Medallion!

Smiley face

[Writer: Stelios Laoudis]

Δεν είναι συχνό να βλέπεις Point-and-Click παιχνίδια εκείνες τις μέρες. Μια κλασσική κατηγορία των 90s-00s που είχε αρκετή φήμη και δημοτικότητα, με τίτλους όπως το Monkey Island, Sam & Max, Day of The Tentacle, Grim Fandango και Pajama Sam, να έχει γίνει λιγότερο δημοφιλείς, με πιο γρήγορου ρυθμού είδη όπως Shooters και Action Cinematic παιχνίδια να παίρνουν την θέση τους. Αυτό όμως δεν σταμάτησε μια ομάδα από την όμορφη Θεσσαλονίκη από το να δημιουργήσει το love project τους.

Η Ελληνική ομάδα Noema Games, αποτελούμενη από πέντε άτομα, πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο Teaser Trailer για να προωθήσει την ανερχόμενη Demo εκδοχή του Aurora: The Lost Medallion – The Cave, το πρώτο μιας επεισοδιακής σειράς παιχνιδιών. Πέφτει στη κατηγορία των Point-and-Click Adventure παιχνιδιών, υπόσχοντας μια πρωτότυπη και δημιουργική ιστορία για το πεπρωμένο, τη φιλία, και την ανεύρεση του παρελθόντος μας.

Ο παίκτης παίρνει τον ρόλο της Aurora, ένα νεαρό κορίτσι, που κατοικεί σε μια σπηλιά στον πλανήτη Eedor μαζί με άλλα παιδιά σαν εκείνη. Σκοπός της είναι να ανακαλύψει τις ρίζες της και τα μυστήρια που κρύβει η σπηλιά αυτή. Αυτός ο στόχος όμως δεν θα είναι εύκολος να κατακτηθεί. Θα χρειαστεί να αλληλεπιδράσει με τους κάτοικους της τεχνολογικά εξελιγμένης σπηλιάς, ενώ ταυτόχρονα θα χρησιμοποιήσει και την λογική της για να λύσει τα δημιουργικά και δύσκολα παζλ που θα συναντήσει.

Το παιχνίδι αναπτύσσεται με την μηχανή γραφικών Unity, κάτι που θα βοηθήσει πολύ με το γεγονός πως κάθε σκηνή, περιβάλλον, και αντικείμενο είναι ζωγραφισμένο με το χέρι, κάτι που δεν βλέπουμε πολύ εκείνες τις μέρες. Ταυτόχρονα, η ατμόσφαιρα θα είναι γεμάτη με πλούσιο ήχο, ενώ φυσικά δεν λείπει και το επεκταμένο voiceover για κάθε χαρακτήρα. Καλό επίσης να σημειωθεί πως η Noema Games υπόσχεται πως το περιεχόμενο του τελικού παιχνιδιού θα φτάνει στις 12 ώρες, δίνοντας μας την εντύπωση πως ο κόσμος του Aurora: The Lost Medallion θα είναι πλούσιος σε lore και character development.

Τέλος, όπως βλέπουμε απ’ το Teaser Trailer, το ανερχόμενο Demo του παιχνιδιού θα επικεντρωθεί σε ένα νωρίτερο κομμάτι της ιστορίας όπου η Aurora παίζει το αγαπημένο παιχνίδι των παιδιών: το κρυφτό! Αυτό θα δώσει την ευκαιρία να ανακαλύψουμε με πρώτη ματιά τη σπηλιά και τους κατοίκους της με ένα διασκεδαστικό τρόπο, χωρίς να κάνει σοβαρό σπόιλερ στην ιστορία του παιχνιδιού.

Ανυπομονούμε πως και πως να δούμε το Demo. Με την ομάδα να έχει δουλέψει στο παιχνίδι για αρκετά χρόνια και να έχει πάρει αναγνώριση στο AdventureX, το μεγαλύτερο event για Adventure Games, έχουμε μεγάλες προσδοκίες για τη τελική ποιότητα του.

Το Demo του Aurora: The Lost Medallion – The Cave θα κυκλοφορήσει σύντομα, ενώ το τελικό παιχνίδι δεν έχει ακόμη επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας. Για περισσότερα νέα στο κόσμο του Game Development και σε νέες κυκλοφορίες, μείνετε συντονισμένοι στο GameHorizon.gr, και δείτε δύο ακόμη άρθρα για δύο ακόμη παιχνίδια Ελληνικής παραγωγής!

4

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts