Ανακοινώθηκαν τα χαρακτηριστικά των Mi 6 και Mi 6 Plus

Smiley face

Παράλληλα με τα  Galaxy S8 και S8+, δύο ακόμα κορυφαίες συσκευές έρχονται στην αγορά. Η Xiaomi αναμένεται να κυκλοφορήσει το Mi 6 και Mi 6 Plus τον επόμενο Μήνα. Παρακάτω αναφέρονται ορισμένα από τα χαρακτηριστικά των δύο κινητών που έχουν πρόσφατα διαρρεύσει.

Το πιο ενδιαφέρον κομμάτι σχετικά με το Mi 6 και Mi 6 Plus είναι πως και τα δύο θα τροφοδοτούνται από το Snapdragon 835 chipset. Η μικρότερη από τις συσκευές ,δηλαδή το Mi 6, θα διαθέτει 5.15-ιντσών display με ανάλυση Full HD. Η συσκευή θα είναι διαθέσιμη στα 4 και 6 GB of RAM καθώς και στα 32, 64 και 128 GB αποθηκευτικού χώρου. Θα έρχεται με μια κύρια κάμερα στα 19 MP και μια μπροστινή στα 8 MP. Άλλα χαρακτηριστικά τα οποία αξίζει να αναφερθούν είναι η μπαταρία των 3,200 mAh, dual-SIM υποστήριξη και πως θα περιέχει το Android 6.0 Marshmallow.

Για όσους αναζητούν κάτι μεγαλύτερο είναι πολύ πιθανό να προτιμήσουν το  Mi 6 Plus. Το οποίο προσφέρει ένα 5.7-ιντσών display με την ίδια Full HD ανάλυση, Η συσκευή θα διαθέτει 6 GB RAM και θα έρχεται με 64 ή 128 GB αποθηκευτικού χώρου. Η κύρια κάμερα θα έχει λιγότερα megapixels, σε σχέση με τον μικρό του αδερφό, δηλαδή θα αγγίζει τα  12 MP, ενώ η μπροστινή θα παραμείνει η ίδια. Το Xiaomi Mi 6 Plus θα περιέχει μπαταρία στα 4,500 mAh, επίσης θα έχει dual-SIM δυνατότητες και για κάποιο παράξενο λόγο θα τρέχει το 7.0 Nougat, παρόλο που και θα δύο θα ανακοινωθούν την ίδια μέρα.

 

 

Όσον αφορά την τιμή των δύο κινητών δεν υπάρχει ακόμα κάποια πληροφορία από την Xiaomi.

 

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts